Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta chinezească. Scapi de cinci kilograme în cinci zile

Chinezoaicele sunt recunoscute pentru silueta lor și pentru stilul de viață sănătos. De mii de ani, acestea își păstrează greutatea extrem de ușor, deși au în meniu multă carne, precum și orez. Iată dieta chinezească, poți slăbi cu ajutorul ei 5 kilograme în numai 7 zile.

Dieta chinezilor abundă în legume, soia, peşte şi fructe de mare. De mii de ani, dieta chinezescă este una dintre cele mai sănătoase din lume. Oamenii de ştiinţă spun că acest stil de alimentaţie ar putea fi soluția pentru a ne păstra greutatea optimă întreaga viață și astfel să fim mult mai sănătoși.

Pentru a slăbi până la cinci kilograme în numai o săptămână, trebuie să reduci numărul de calorii și să bei foarte multe lichide.

De asemenea, cu această dietă vei reuși nu numai să pierzi în greuate, ci și să îți cureți corpul de toxine într-un mod sănătos. Tot ce trebuie să știi despre această dietă este faptul că limitează portul zilnic de calorii – de la 800 la 1000.

În plus, meniul include o mulțime de lichide: apă minerală, ceai verde și sucuri de fructe proaspete. Aceste băuturi vor curăța corpul de substanțele acumulate și periculoase și vor oferi organismului vitamine și antioxidanți esențiali.

Această dietă include, de asemenea, o mulțime de legume proaspete, fructe, orez, pâine de secară și pește. În timpul dietei este interzis consumul dulciurilor și a produselor din făină, grăsimi nesănătoase, alcool și cafea. Este necesar să se reducă și aportul de sare și de condimente.

Iată meniul pe zile:

Ziua 1

Micul dejun: 150 de grame de salată de varză proaspătă, 200 de ml de apă minerală.

Prânz: 4 linguri de orez fiert, 150 de grame de morcovi rași și asezonați cu puțin ulei de măsline, 200 de ml de apă minerală.

Cina: 150 de grame de pește fiert, o felie de pâine de secară, salată verde, 200 de ml de ceai verde.

Ziua 2

Mic dejun: 150 de grame de salată de morcovi cu ulei de măsline, o felie de pâine de secară prăjită, 200 de ml de apă minerală.

Prânz: 200 de grame de salată din morcovi, varză, salată, țelină, o felie de pâine de secară, 200 de ml de suc proaspăt de mere fără zahăr.

Cina: 100 de grame de orez fiert, câteva frunze de salată, jumătate de grapefruit, 200 de ml de apă minerală.

Ziua 3

Micul dejun: 200 de grame de salată din mere, pere, portocale, banane, 200 de ml de suc proaspăt de portocale fără zahăr.

Prânz: 250 de grame de sparanghel fiert, 150 de grame de salată de varză cu zeamă de lămâie, o felie de pâine de secară, 200 de ml de apă minerală.

Cină: 250 de grame de ciuperci gratinate fără ulei, 1 cartof fiert mic, 200 de ml de apă minerală.

Ziua 4

Micul dejun: mere, portocale, pâine prăjită; 200 ml suc de portocale fără zahăr.

Prânz: 300 gr. morcovi fierți cu orez și busuioc, 1 măr, o felie de pâine de secară, 200 ml. apă minerală.

Cina: 200 gr. pește fiert, 2 cartofi fierți mici, o felie de pâine de secară, 200 ml. de ceai verde.

Ziua 5

Mic dejun: 150 gr. orez verde gătit în apă, 200 ml de apă minerală.

Prânz: 200 de grame de salată de varză, o felie de pâine de secară, 200 de ml de apă minerală

Cina: 200 de grame de salată de varză, morcovi, salată verde și ulei de măsline, o felie de pâine de secară, 200 de ml de apă minerală.

Înainte de a începe această dietă trebuie să te adresezi unui medic pentru a primi acceptul. Nu prelungi această dietă mai mult de cinci zile, doar persoanele perfect sănătoase o pot urma. De asemenea, aceasta poate fi urmată din nou doar după șase luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top