Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Mirela Vaida se apără după articolele apărute despre concedierea sa de la Antenă

„Mirela Vaida a fost concediată de la Antena 1”, este unul din titlurile care a circulat săptămâna trecută în presa mondenă.

Vedeta, însărcinată în 7 luni, a ținut să lămurească adevărul din spatele acestei știri. Cum nu iese fum fără foc, Mirela a recunoscut că i s-a terminat contractul cu Antena 1, dar nu din cauza colaborării sale cu TVR unde participă la Selecția Națională a Eurovisionului.

„Doamne ferește! Dragilor, mă dezic total de toate articolele de scandal, gen „am fost data afară pentru că negociam cu concurența”, „am fost concediată”, „cu ce televiziune a bătut palmă Vaida” etc.! Nu am fost concediată de Antenă!

În televiziune se lucrează pe proiect! Când se încheie proiectul, e gata și contractul, dacă nu există alt proiect imediat! Sunt însărcinată în 7 luni!!

Nu m-a dat nimeni afară! Nu am negociat cu nicio concurență! Contractul cu TVR este semnat fix pentru concursul Eurovision la care Antena m-a susținut masiv și în 2014, când am mai participat, iar prezența mea în diverse emisiuni, la Antena 1, Antena Stars, România TV, TVR s-a făcut doar pentru promovarea piesei Underground cu care voi participa în semifinală de la Iași!

Toți concurenții își promovează piesele peste tot, în această perioadă! E lipsă de subiecte în presă, clar! Și dacă tot v-am abordat, vă rog mult să mă și susțineți prin vot pe 27 ianuarie, în semifinala de la Iași!”, le-a transmis Mirela Vaida urmăritorilor ei din mediul virtual.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top