Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Se mărită Camelia Potec

Camelia Potec se mărită în curând. Îndrăgita sportivă a vorbit despre pregătirile pentru nuntă și a dezvăluit că va avea loc în București sau undeva aproape de Capitală.

„Nunta va avea loc în Bucureşti sau lângă Bucureşti. Trebuie să fie o locaţie cu apă. Ne dorim să iasă totul cum trebuie. Nu am găsit nimic momentan. Mai căutăm, nu renunţăm”, a declarat Camelia Potec în cadrul unei emisiuni de televiziune.

A născut pe 4 septembrie anul trecut

Una dintre cele mai cunoscute sportive din România, Camelia Potec, este în culmea fericirii. Aceasta a devenit mamă de fetiță pe 4 septembrie 2018, după nouă luni în care a așteptat cu nerăbdare acest moment.

„Bucurie mare astăzi! S-a născut o viitoare campioană, o fetită frumoasă ca mama ei care a primit nota 10 la naștere. ☺️ De astăzi, prietena mea @cameliapotec a intrat în rândul mămicilor. Te îmbrățișez dragă Camelia și îi urez pruncuței viață lungă și frumoasă alături de părinții ei! ☺️🤱🏼❤️🙏🏼 P.S. Poate ne încuscrim 😁😁😁”, a scris Roxana Ciuhulescu, pe Instagram.

Fosta sportivă a dezvăluit faptul că a avut parte de o sarcină dificilă. Camelia, care a devenit campioană olimpică la înot la Olimpiada de la Atena, s-a confrunta cu probleme în prima parte a sarcinii și a fost pe punctul de a pierde copilul.

CITESTE SI: Omul care l-a salvat pe Florin Busuioc vorbește. Ce a făcut când l-a văzut căzut la podea

Horoscop Cassandra 21 – 27 ianuarie 2019. Surpriză de proporții pentru 2 zodii

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top