Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Hollywood: Brad Pitt și Charlize Theron ar forma un cplu

Presa de peste Ocean vuiește despre o nouă relație, de-a dreptul surprinzătoare, în lumea Hollywood-ului: Brad Pitt + Charlize Theron = love?

Au trecut trei ani de la despărțirea de Angelina Jolie și se pare că focosul Brad Pitt nu pierde vremea. Acesta și-ar fi găsit liniștea în brațele celebrei Charlize Theron, una din cele mai iubite actrițe din industria cinematografică.

Știrea a apărut în ziarele de peste Ocean și a fost preluată și de cele din Marea Britanie în acest weekend.

Potrivit Daily Mail și The Sun, cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment monden și păreau extrem de apropiați, mai mult decât niște simpli prieteni.

„Ea a băut un cocktail cu votcă, în timp ce el a băut numai apă minerală, spune sursa, Brad Pitt luând decizia de a nu mai consuma alcool după despărţirea de Angelina Jolie. „El a cuprins-o cu mâna pe la spate, iar la un moment dat i-a făcut cu ochiul. Amândoi par cu adevărat fericiţi, a continuat sursa.

Ziariștii mai scriu că Theron nu a avut încă ocazia să îi cunoască pe copiii înfiați ai lui Brad, 6 la număr, deși după Crăciun a stat cu Brad în reședința acestuia din California.

CITEȘTE ȘI: Mihai Bobonete, la spital: „Pare a fi o zi fără morfină”

Mirela Vaida se apără după articolele apărute despre concedierea sa de la Antenă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top