Connect with us

Revistateo.ro

Star

Angelina Jolie și Brad Pitt, oficial divorțați!

Doi ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt nu mai formează un cuplu. Divorțul s-a finalizat după un proces plin de scandal, în care fiecare îl acuza pe celălalt de tot felul de lucruri.

Angelina Jolie și Brad Pitt, despărțire și în acte

Cei doi s-au despărțit în luna septembrie a anului 2016 și au ajuns cu greu la o înțelegere în privința divorțului. Bătălia judiciară a durat doi ani de zile, iar pronunțarea se va face în câteva săptămâni, arată contactmusic.com.

„S-au înţeles în privinţa termenilor de divorţ. Documentele sunt finalizate de ambele echipe de avocaţi, dar vor fi depuse în instanţă în următoarele săptămâni.

Este o mare schimbare faţă de momentul în care s-a încheiat căsătoria, mai ales privind acuzaţiile aduse de Angelina la adresa lui Brad, dar acum se înţeleg destul de bine”, a declarat cineva pentru publicaţia The Sun.

„Amândoi au decis că este crucial pentru copii să aibă o relaţie bazată pe respect. Au decis să împartă custodia copiilor, Brad urmând să fie consultat în ceea ce priveşte chestiunile legate de programul de muncă şi călătorii. Au existat speculaţii potrivit cărora divorţul a fost anulat, dar nu este cazul”, a mai spus sursa.

CITESTE SI: Anca Lungu, însărcinată în 6 luni cu noul iubit! Primele declaratii dupa ce a parasit cu lacrimi in ochi pupitrul stirilor de la Antena 1

Divorțul l-a afectat pe Brad Pitt. Actorul a făcut terapie la psiholog în urma despărțirii de Angelina. Starul a recunoscut în interviuri anterioare că era dependent de alcool pe toată durata căsnicie cu frumoasa actriță.

O altă sursă a declarat că Brad Pitt a făcut terapie la psiholog după ce s-a despărţit de Angelina Jolie.

Starul a recunoscut anterior că una dintre problemele care au dus la destrămarea căsniciei sale cu Jolie a fost consumul de alcool.

Sursa foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top