Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Omul care l-a salvat pe Florin Busuioc vorbește. Ce a făcut când l-a văzut căzut la podea

Actorul Bogdan Talașman a vorbit pentru prima oară despre momentul în care a reușit să îl salveze pe colegul și prietenul său Florin Busuioc la Teatrul din Craiova.

„S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, care a preluat toată treaba. După aceea am fost dus la spital şi a fost bine”, a povestit Busu într-o emisiune de la PRO TV.

„Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. băbăeatule! Bă nene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că “viaţă nu e, dacă pârâială nu e!” Aia e!”, a declarat Bogdan Talașman, conform wowbiz.ro.

„Cine știe să pună un stent? Avem nevoie la Craiova, e clinică nouă pentru așa ceva, dar nu prea o folosește nimeni. Medici ar fi, dar cine mai angajează orice medic, ce, ați înnebunit? Trebuie o combinație, o servire, ceva. Singurul medic șef pe cardiologie intervențională doarme. Nu răspunde la telefon. E timpul lui, știm, dar trebuie să salvăm un om. E Busu de la meteo, actorul!

A făcut infarct după un spectacol. A fost resuscitat, e-n terapie intensivă, nu poate fi dus în capitală și are nevoie de cineva să intre cu o sârmuliță până-n inimă, să-i pună un arculeț acolo. Poate cineva s-o facă? Am găsit doi rezidenți!

Ăștia s-au și activat, s-au îmbrăcat în trei secunde, vor să intre în sală, să ajute omul. Sunt bine pregătiți, au mai făcut asta, dar au nevoie de acordul șefului, da, cel de sus.

Nu dăm de șef! Sunăm managerul, gata, e aranjată treaba, undă verde”, a spus medicul Vasi Rădulescu despre pregătirile operației a lui Florin Busuioc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top