Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Motivul socant din cauza caruia Angelina Jolie se desparte de Brad Pitt

Vestea ca Angelina Jolie se desparte de Brad Pitt a cazut ca un traznet pentru multi dintre fanii lor.

Presa americana speculeaza acum ca Angelina a cunoscut un alt barbat, iar acest lucru a facut-o sa ceara separarea.

Motivul pentru care presa speculeaza acest lucru este legat de faptul ca Brad Pitt a fost extrem de afectat de aceasta decizie, mai ales ca Angelina nu a vrut deloc sa lupte pentru relatia lor si pentru a fi impreuna cu cei sase copii.

Potrivit publicatiei „Star”, Angelina Jolie se iubeste cu un alt barbat si se intalneste cu el, desi respectivul este casatorit.

Conform aceleiasi publicatii, barbatul este miliardar si s-au cunoscut in timpul unor campanii umanitare, iar acum Angelina este hotarata sa puna punct mariajului cu Brad.

Dalai Lama a vorbit despre divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt

„Ei s-au intersectat la numeroasele evenimente caritabile la care au participat”, mai spune sursa, care precizeaza ca barbatul este extrem de aratos, cam de 50 de ani si ca provine din Orientul Mijlociu. Cu toate acestea, nu se stie cum va evolua relatia lui cu Jolie, avand in vedere ca el este inca casatorit si sotia lui refuza sa ii dea divortul. Revista Star publica chiar si o imagine cu Angelina si noul sau partener pe coperta.

Imediat dupa anuntul despartirii, Angelina si cei sase copii au apelat la serviciile unui cabinet de consiliere psihologica, pentru a trece cu bine pentru acest moment greu.

”A fost o situatie traumatizanta”, a declarat o sursa din anturajul vedetei americane.

Angelina Jolie a luat masuri pentru a se asigura ca ”ramane puternica pentru copiii ei” – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne si Knox -, ale caror vieti au fost complet bulversate de despartirea parintilor lor.

Saptamana trecuta, presa americana anunta ca Jolie ar fi inchiriat o casa in Malibu pentru ea si cei sase copii, incercand sa pastreze lucrurile cat mai aproape de normal pentru ei si sa ii protejeze de impactul mediatic urias generat de despartirea ei de tatal lor.

”A facut ceea ce a simtit ca trebuia sa faca pentru a proteja siguranta copiilor”, a spus o alta sursa, acum cateva zile.

”Nu au iesit din acea casa inchiriata timp de cateva zile. A fost greu pentru toti. Sunt obisnuiti sa participe la multe activitati si sa se distreze mai mult. Asadar, a fost dificil pentru ei sa stea doar in casa. Cei mai mici dintre copii nu au inteles ce se intampla”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top