Connect with us

Revistateo.ro

Angelina Jolie se căsătorește din nou. Cine este viitorul ei soț

Star

Angelina Jolie se căsătorește din nou. Cine este viitorul ei soț

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit cu un an și jumătate în urmă. Deși unii dintre fani încă mai sperau că cei doi se vor împăca, se pare că lucrul acesta nu se va întâmpla. Și asta pentru că Angelina se pregătește de nuntă.

Angelina Jolie se căsătorește din nou. Cine este viitorul ei soț

După ce s-a despărțit de Brad Pitt, Angelina Jolie a apărut în public numai alături de copiii ei. Așa că, vestea potrivit căreia vedeta se căsătorește, a luat prin surprindere pe toată lumea.

O prietenă de-a Angelinei susține că celebra actriță nu și-a pierdut timpul plângând după fostul ei soț. Aceasta a început să se vadă cu cineva, în secret. Relația celor doi pare a fi una destul de serioasă, având în vedere că se gândesc la căsătorie.

„Se vede de aproape un an cu un filantrop miliardar britanic. În timp, relația lor s-a transformat în dragoste adevărată”, a declarat o sursă apropiată Angelinei, potrivit viva.ro.

Angelina Jolie a mai fost căsătorită de 3 ori până acum. Însă, de data asta se pare că situația este diferită. Celebra actriță crede că și-a găsit acum sufletul pereche.

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie, dată moartă pe Internet. Cine a făcut gluma proastă

CITEȘTE ȘI: Motivul socant din cauza caruia Angelina Jolie se desparte de Brad Pitt

CITEȘTE ȘI: Dalai Lama a vorbit despre divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt

Se pare că vedeta se va căsători în acest an, la Londra. Așteaptă ca divorțul de Brad Pitt să se finalizeze. După aceea, va face pasul cel mare în relație.

Se spune că Angelina este cea care și-a cerut iubitul în căsătorie. Despre el, actrița spune că este un „bărbat bine, distins, îndrăzneț, spiritual și unul dintre cele mai frumoase suflete pe care le-a întâlnit. Este cea mai neașteptată relație a vieții Angelinei, dar ea crede că este bărbatul care i-a fost cu adevărat menit”, a mai spus sursa care dorește să rămână sub semnul anonimatului.

Așadar, Angelina Jolie își reface viața alături de alt bărbat. Unii fani sperau că ea și Brad Pitt se vor împăca. Vestea că în curând se va mărita i-a luat prin surprindere pe fani.

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top