Connect with us

Revistateo.ro

Accident grav în Coreea de Nord. Peste 30 de turiști au murit

Stiri

Accident grav în Coreea de Nord. Peste 30 de turiști au murit

Noaptea trecută, în Coreea de Nord a avut loc o tragedie. Un autocar în care se aflau turiști chinezi a căzut de pe un pod în apele unui fluviu. În urma teribilului accident, mai mult de 30 de turiști și-au pierdut viața. Află din rândurile care urmează detaliile legate de îngrozitoarea întâmplare.

Peste 30 de persoane și-au pierdut viața în urma unui accident grav din Coreea de Nord

Potrvit informațiilor, un accidnt grav a avut loc în Coreea de Nord. Din păcate, se estimează că numărul victimelor a trecut de 30. Autocarul în care se aflau turiștii care au murit a căzut de pe pod în apele unui fluviu. Din păcate, nu toți oamenii au putut fi salvați.

Accidentul a fost confirmat de sursele diplomatice din Coreea de Nord, dar și din China. În ceea ce privește numărul victimelor, se pare că nu a fost oferit un număr exact. Cu toate acestea, potrivit CGTN, agenție de știri de stat, chineză, numărul victimelor a trecut de 30. De asemenea, sunt și răniți.

Totuși, mai târziu, postarea care anunța numărul morților și oferea informații legate de accident, a fost ștearsă mai târziu. Însă, ulterior, informația a fost confirmată de NKNews.org.

https://teotrandafir.com/actual/grav-accident-in-judetul-neamt-7-oameni-au-murit-187763/

Se pare că accidentul a avut loc duminică noaptea. S-a produs pe autostrada dintre Kaesong – Pyongyang.

Încă nu există date exacte referitoare la numărul persoanelor care și-au pierdut viața, sau la numărul răniilor. Dar, se pare că în urma tragediei care s-a petrecut în timul nopții în Coreea de Nord, mai mult de 30 de turiști și-au pierdut viața în urma teribilului accident. Totul s-a produs după ce autocarul în care se aflau oamenii a căzut de pe pod în apele unui fluviu.

https://teotrandafir.com/actual/marturiile-supravietuitorilor-accidentului-aviatic-din-nepal-185131/

Din păcate, pentru unele persoane nu s-a mai putut face nimic. Potrivit informațiilor, au fost și persoane rănite. Momentan acestea sunt informațiile oferite de autoritățile locale.

Sursă foto: pexels

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top