Connect with us

Revistateo.ro

Fetita de 3 ani, surprinsa in timp ce isi mangaia mama moarta

Inedit

Fetita de 3 ani, surprinsa in timp ce isi mangaia mama moarta

Scena desprinsa din filme in Iasi! O fetita de 3 ani a fost gasita in timp ce isi mangaia mama moarta.

Intamplarea nefericita a avut loc in zona Copou din municipiul Iasi. Echipajele medicale au fost profund impresionate cand au vazut aceasta scena, scrie ziarul Adevarul.

Medicii au fost profund impresionati

Femeia a fost gasita moarta de catre concubin. Potrivit surselor ziarului Adevarul, aceasta locuia intr-o incapere de langa Muzeul „Petru Poni” din oras.

Intamplarea a avut loc in cursul noptii de luni, 13 februarie, spre marti, 14 februarie. Femeia de 40 de ani locuia impreuna cu fetita de 3 ani si cu concubinul ei. Barbatul a gasit-o pe femeie fara suflare in timp ce fetita o mangaia.

Concubinul a sunat la SMURD in speranta ca se mai poate face ceva pemntru a o salva pe femeie. „Femeia a fost gasita decedata, fara indicatie de resuscitare, intr-o casa rece. Fetita ei de trei ani era în hipotermie si isi mangaia mama. Minora a fost transportata pentru îngrijiri de specialitate la Spitalul de Copii «Sfanta Maria»“, a aratat Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD.

Cei de la IPJ au dispus efectuarea necropsiei pentru a identifica motivele care au dus la decesul femeii. Din primele verificari, femeia nu prezenta semne de violenta.

„Situatia a fost sesizata la 112 de concubinul femeii. In cauza s-a deschis dosar penal de moarte suspecta si s-a dispus efectuarea necropsiei cadavrului. Fetita care a fost gasita la locul solicitarii a fost transportata la spital si am sesizat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului“, a declarat Anca Vîjiac, purtator de cuvant al IPJ, pentru ziarul Adevarul.

CITESTE SI: I-a murit sotia in brate. Sotul Laurei a bagat un plic in buzunarul doctorului. E cutremurator ce era scris

Bunica fetitei a declarat pentru institutiile statului ca nu poate avea grija si de al treilea nepot, fapt pentru care minora va ajunge in grija autoritatilor.

1 Comment

1 Comment

  1. caltoi

    2017-02-16T23:55:16+02:00 at 2017-02-16T23:55:16+02:00

    hmmmmmmmmmmm, familia aceasta monoparentala , ce venituri avea?din ce traia?…stateau in frig pentru ca nu avea cu ce plati!vedeti?in timp ce unii nu fac fata cheltuielilor privind traiul de zi cu zi si mor in tacere iar altii incaseaza pensii de sute de milioane si salarii la fel, este corect?Ce parere au politicienii despre asemenea situatie???sau nu-i intereaza?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top