Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Cremă anti-acnee pe bază de aspirină

Acneea dă mari bătăi de cap tuturor, indiferent de sex și indiferent de vârstă. Acneea nu apare doar la vârsta adolescenței. Ea poate fi declanșată de dereglările hormonale ce pot apărea la orice vârstă, de o alimentație precară sau chiar de stres.

Aspirina este eficient în lupta cu coșurile și bubițele de pe față, dar și cu pielea uscată, însă mai ai nevoie pe lângă aspirină de ceva.

Unele creme pe care arunci banii nu sunt atât de eficiente pe cât par și se știe că întotdeauna când vrei să tratezi problemele pielii este bine să ai avizul și recomandarea unui dermatolog.

Crema de mai jos este inofensivă și excelentă pentru toate tipurile de piele. Excepție fac persoanele care știu că sunt alergice la ingredientele acestei creme anti-acnee, deci stați departe de ea dacă organismul are reacții adverse!

Sfărâmă o aspirină întreagă și presar-o într-un amestec din miere de albine și iaurt (cam două linguri din fiecare). Aplică această cremă specială pe locurile cu probleme ale feței, în niciun caz în altă parte a corpului chiar și dacă nu ești alergică!

Această mască deschide porii și ajută la regenerarea celulelor, reduce inflamațiile și catifelează tenul. De asemenea, dacă ai pielea foarte iritată, această cremă te va ajuta la calmarea iritațiilor.

CITESTE SI: Acesta este amestecul folosit de medicii chinezi pentru a nu se îmbolnăvi

Crema care te scapă de celulită în 10 zile. Cum o prepari

Mască facială cu făină de orz

Ai nevoie de 4 linguri de făină de orz. Amestecă-le cu apă pentru a obține o pastă. După aceea masca se încălzește puțin și se aplică pe față cât încă este călduță. Trebuie lăsată pe piele până se răcește. După aceea, poate fi îndepărtată cu apă caldă.

Orzul are rolul de a îndepărta bacteriile care duc la apariția coșurilor. Mai mult decât atât, acesta va absorbi sebumul în exces de pe față. Masca poate fi folosită și pentru a scăpa de cicatricile apărute în cazul celor care au probleme cu acneea.

Masca aceasta se prepară ușor. Nu ai nevoie decât de făină de orz. Ai putea încerca acest tratament dacă vrei să scapi de acnee folosind ingrediente naturale.

2 Comments

2 Comments

  1. Ioana

    2018-11-02T13:15:58+02:00 at 2018-11-02T13:15:58+02:00

    Eliminarea cosurilor nu se face deloc usor. De cele mai multe ori trebuie si un regim alimentar bine pus la punct, care sa contribuie la asa ceva.

  2. Dana

    2019-08-01T11:13:59+03:00 at 2019-08-01T11:13:59+03:00

    Am inceput de cateva zile sa iau derminax. Sper sa ma ajute!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top