Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Cum trebuie să consumi gălbenușul ca să slăbești 3 kilograme în 3 zile

Internetul e împânzit de o serie de cure de slăbire. Dietele sunt la mare modă în ziua de azi și asta pentru că trăim în era imaginii.

Felul în care arătăm este important. Fiecare vrea să fie cât mai suplu, cât mai sănătos și asta nu e nimic greșit. Medicii avertizează însă că înainte de a ne apuca de un regim de slăbit este recomandat să cerem opinia unui nutriționist.

Dieta de mai jos, care se bazează pe gălbenuș și miere, face furori în rândul femeilor, însă nu este recomandată oricui. Așadar, înainte de a afla cum să slăbești 3 kilograme în 3 zile este indicat să vorbești cu un specialist.

Dieta care face furori: cum slăbești cu miere și gălbenuș

Amestecul de gălbenuș cu miere ajută la slăbit mai ales în primele două zile ale dietei. Se consumă două gălbenușuri de ouă cu o lingură de miere, amestecată, în fiecare dimineață. Acesta este primul pas esențial al curei.

Pe parcursul zilei, pe lângă gălbenușurile cu miere consumate dimineața, sunt interzise prăjelile, carnea foarte grasă sau alimentele cu un conținut ridicat de zahăr sau sare.

Această combinație ou-miere oferă organismului vitaminele și oligoelementele de care corpul are nevoie precum și proteine și carbohidrați.

CITESTE SI: Cura de slabire cu iaurt si tarate. Micul dejun care iti salveaza silueta

Așadar, în cele trei zile, la prânz puteți opta între o cafea neagră sau ceai negru cu lămâie. La cină este indicat să optați pentru o ciorbă de legume sau o salată slabă, de preferat fără prea mult brânzeturi sau sosuri din comerț (sunt extrem de grase).

Ziua se mai poate consuma brânză de vaci cu legume fierte, iar seara, pentru persoanele care nu pot renunța sub nicio formă la carne, le este recomandat peștele sau vita la grătar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top