Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Lidia Fecioru a dezvăluit care este leacul care previne toate bolile. Se amestecă o singură dată!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit un nou leac naturist pentru cei care vor să se mențină sănătoși fără a apela la medicamentele din farmacie.

Lidia Fecioru susține că sistemul imunitar are nevoie de anumite alimente, iar cele mai puternice, cele care luptă împotriva microbilor și a virusurilor sunt ceapa și mierea.

Lidia a dezvăluit o rețetă care face minuni pentru imunitatea organismului, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Pentru asta avem nevoie de un pahar în care se pune „o treime suc de ceapă, se umple paharul restul cu miere. Se ia câte o linguriță de două ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă. Se păstrează la frigider. Se face timp de o lună. Se poate face la șase luni”, a povestit specialista.

CITESTE SI: Lidia Fecioru, sfaturi pentru a te vindeca de boli fără a cheltui bani

Lidia Fecioru, leac pentru paraziți

„Am să vă spun un leac pentru paraziții din corp, pentru paraziții intestinali. Toți avem în corp, mai mult sau mai puțin. Există oameni care din cauza paraziților au probleme foarte, foarte mari.

Pot face chisturi parazitare pe intestine, pe creier și așa mai departe. Pe ficat, și așa mai departe. Se pune pelin, cu frunze, cu tulpină și cu rădăcină la un loc și cuișoare. Se dau prin mașina de râșnit cafea, pelinul planta. O tocăm mărunt cu tot cu rădăcină. O putem cumpăra de la plafar”, a mărturisit Lidia.

2 Comments

2 Comments

  1. CONSTANTA ISTRATI

    2018-03-10T12:42:32+02:00 at 2018-03-10T12:42:32+02:00

    Buna ziua ,doamna Lidia, am citit articolul de mai sus cu privire la ,,leacul pentru toate toate bolile,, si mi se pare incomplet, gresit tiparit. Ati spus de 1/3 ceapa sic, ….pauza …. si se umple restul cu ,,miere de albine.Deci, care este cealalta treime din pahar? Va multumesc anticipat pentru raspuns

  2. vio

    2018-03-12T08:21:44+02:00 at 2018-03-12T08:21:44+02:00

    care cealalta treime daca se umple restul paharului cu miere? Deci; o treime se pune sucul de ceapa si doua treimi se completeaza cu miere. Simplu!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top