Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Masca de față care îți face tenul să arate cu 10 ani mai tânăr

Fiecare femeie își dorește să arate cu câțiva ani mai tânără decât în buletin și încă de la 25 – 30 de ani caută soluții pentru ca tenul său să arate mai proaspăt și mai luminos, fără riduri de expresie.

Medicii dermatologi și esteticienii recomandă să se folosească o cremă special formulată pentru tipul de ten încă de la 25 de ani și, în funcție de vârstă și de tipul de ten să se folosească o cremă cu SPF și cu acid hialuronic care să netezească pielea.

Însă, pe lângă cremele care promit diminuarea ridurilor în numai câteva zile, există produse 100% naturale care sunt foarte eficiente în lupta cu ridurile și pe care le poți încerca la tine acasă. Unul dintre ele este amestecul format din ulei de cocos și bicarbonat de sodiu.

Citește și: Masca de păr care îl regenerează în timp record

Despre uleiul de cocos am aflat că este excelent pentru hidratarea și pentru netezirea feței. Bicarbonatul de sodiu este eficient pentru îndepărtarea punctelor negre, dar și a coșurilor și a excesului de praf de pe ten și a celulelor moarte ale pieii.

Combinate, cele două ingrediente sunt eficiente pentru a elimina problemele pielii pentru totdeauna. Acneea, roșeața și chiar cicatricile superficiale vor fi îndepărtate după numai câteva utilizări.

De asemenea, acest amestec oferă curățarea profundă și profundă a porilor, ajutându-te astfel să scapi de puncte negre și de acnee.

Ai nevoie doar de două ingrediente necesare pentru a pregăti acest produs puternic și eficient de curățare a feței naturale – bicarbonat de sodiu și ulei de cocos. Bicarbonatul de sodiu poate menține nivelul normal de pH al pielii și te poate scăpa de acnee, prin urmare este un compus amfoteric. Uleiul de cocos prezintă caracteristici puternice de vindecare, hidratare și antibacteriene. Este un ingredient natural popular pentru promovarea și conservarea sănătății pielii.

Nu folosi masca mai des de două ori pe săptămână

Iată ingredientele necesare pentru prepararea acestui amestec minunat:
– 1 lingură de bicarbonat de sodiu fără aluminiu

– 2 linguri de ulei de nucă de cocos extravirgin.

Se amestecă bine ingredientele, până se formează o pastă. Se întinde pe față, evitând zona ochilor și a gurii și se lasă timp de aproximativ cinci minute. Se folosește apă călduță pentru a clăti fața. Nu mai este nevoie de o cremă hidratantă apoi, deoarece uleiul de cocos intră bine în piele și o hidratează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top