Connect with us

Revistateo.ro

Masca de față cu cafea, cacao și miere pentru tratarea ridurilor

Cosmetica

Masca de față cu cafea, cacao și miere pentru tratarea ridurilor

Timpul nu iartă pe nimeni și, oricât de mult ne-am preocupa să avem o alimentație adecvată și un stil de viață sănătos, pielea începe să își piardă elasticitatea. În funcție de tipul de piele, încep să apară micile riduri de expresie care pot deveni din ce în ce mai adânci dacă nu se intervine.

Se spune că ridurile ne trădează vârsta și nicio femeie nu își dorește să le aibă. Pe piață există numeroase creme și tratamente care promit să netezească ridurile în cel mai scurt timp.

Citește și: Secretul femeilor din Asia. Masca de față care te scapă de orice imperfecțiune în câteva zile

Există și multe persoane care preferă să apeleze la tratamente complet naturale și care sunt ușor de folosit în confortul propriei case. Pentru că nu conțin substanțe chimice, aceste tratamente sunt mult mai sigure de folosit, deoarece nu au nici efecte adverse.

Cafeaua este cunoscută pentru proprietățile sale uimitoare. Numeroasele studii făcute despre cafea au demonstrat că are efecte benefice asupra întregului organism.

Citește și: Andreea Berecleanu a dezvăluit cum scapă de petele de pe față. Masca te costă doar 1 leu

Aceasta poate fi folosită și pe post de mască, iar în scurt timp poți vedea diferențe foarte mari în legătură cu aspectul chipului tău.

Efectele acestei măști sunt vizibile chiar de la prima aplicare. Pentru prepararea ei ai nevoie de ingrediente simple și ieftine.

Cu ce se amestecă mierea, cafeaua și cacaua

Ai nevoie de următoarele ingrediente: o lingură de pudră de cacao, o lingură de miere, o lingură de ulei de cocos, un sfert de ceaşcă de lapte, o lingură de cafea măcinată.

Se amestecă foarte bine toate aceste ingrediente, până când se omogenizează. După ce se curăță bine tenul cu o dischetă demachiantă îmbibată în apă fierbinte ca să curețe bine porii în profunzime, se aplică masca uniform pe față și de gât și decolteu și se lasă să acționeze timp de 10 – 15 minute.

Se îndepărtează cu apă călduță din abundență, apoi se poate aplica o cremă hidratantă. Se recomandă folosirea acestei măști naturale de două ori pe săptămână, iar efectele nu vor întârzia să apară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top