Connect with us

Revistateo.ro

Secretul femeilor din Asia. Masca de față care te scapă de orice imperfecțiune în câteva zile

Cosmetica

Secretul femeilor din Asia. Masca de față care te scapă de orice imperfecțiune în câteva zile

Femeile din Asia sunt cunoscute pentru frumusețea lor naturală. Tenul extrem de curat și de suplu, fără impefecțiuni este visul fiecărei femei, iar soluția este la îndemâna tuturor.

Dacă vrei un ten care să strălucească de curățenie, trebuie să știi faptul că, în primul rând, femeile asiatice au mare grijă la alimentația lor. Alimentele bogate în vitamine, precum și peștele sau fructe de mare sunt principalele lucruri pe care le consumă pentru că frumusețea, așa cum bine știm, vine din interior.

Citește și: Trezește-te ca o prințesă! Aplică această mască de frumusețe peste noapte

De asemenea, o demachiere în fiecare seară și o curățare a feței sunt esențiale pentru a evita punctele negre și apariția acneei.

În plus, sunt o mulțime de lucruri la noi în bucătărie care sunt foarte bune pentru măști și tratamente naturale pentru ten.

Citește și: Masca de fata cu piper si miere te scapa de cosuri

Iar remediul de mai jos este unul extrem de simplu de preparat și cu rezultate imediate. Se spune că este unul dintre cele mai bune remedii pentru persoanele care se confruntă cu acnee, coșuri și cu sebum în exces.

De asemenea, femeile din Asia susțin că acest tratament întinerește chipul dacă este folosit regulat, așa că, dacă nu ai alergie la unul dintre ingredientele folosite, îl poți folosi fără griji, pentru că nu te va costa aproape nimic.

Iată ingredientele de care ai nevoie

– 1 lingură de miere

– apă
– 2 aspirine.

Se zdrobesc două comprimate de aspirină și se amestecă bine cu puțină apă. Se pun apoi într-un pahar, peste care se adaugă mierea. Se amestecă bine, până când se obține o soluție cremoasă, iar la nevoie se mai adaugă câteva picături de apă.

Se spală fața foarte bine înainte de a utiliza masca. O exfoliere în prealabil a tenului ajută la o curățare mai profundă și la permiterea intrării măștii să acționeze și mai bine.

Cum se folosește masca de față, pentru cele mai bune rezultate

Se aplică masca pe față și se masează ușor cu mișcări circulare. Se lasă să acționeze timp de câteva minute, în care ar trebui să ai fața cât mai relaxată. După 10 minute, se clătește fața cu apă călduță.

Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă folosirea măștii de 2-3 ori pe săptămână, iar rezultatele vor fi vizibile încă de la primele utilizări. De asemenea, se recomandă ca după fiecare mască să se utilizeze o cremă hidratantă potrivită tipului de ten pe care îl ai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top