Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Masca de față care te scapă definitiv de cicatrici

Foarte multe persoane se confruntă cu cel puțin o cicatrice în urma unei intervenții sau în urma acneei. Cei care au avut parte de o acnee vulgară știu deja cât de neplăcute sunt cicatricile care rămân în urma ei. De asemenea, căzăturile și unele intervenții lasă în urma lor aceste cicatrici greu de îndepărtat.

Unii apelează la tratamente cu laser, alte persoane încearcă să le îndepărteze cu tratamente cumpărate de pe piață sau preparate în casă.

Din păcate, unele tratamente nu sunt potrivite pentru toată lumea, mai ales pentru cei care au pielea sensibilă. Din fericire, există și remedii complet naturale și care te pot scăpa definitiv de cicatrici, încă de la prima utilizare.

Citește și: Secretul femeilor din Asia. Masca de față care te scapă de orice imperfecțiune în câteva zile

De asemenea, pielea arată mult mai tânără, iar ridurile sunt mult diminuare și ele dacă folosești această mască naturală la tine acasă. Circulația la nivelul pielii va fi îmbunătățită de la prima utilizare, iar acest lucru înseamnă că și acneea va fi tratată, iar pielea ta va fi mai elastică și mai curată.

Ai nevoie doar de câteva ingrediente pentru a pregăti această mască împotriva cicatricilor și a acneei.

O linguriță de suc de lămâie organic, o lingură de pudră de scorțișoară, o linguriță de miere naturală și 1 lingură de nucșoară.

Se amestecă aceste ingrediente foarte bine într-un bol mic, până se obține o compoziție omogen. Dacă ai pielea foarte sensibilă, adaugă mai multă miere, aceasta având proprietăți antiinflamatorii foarte bune. Astfel elimini ca fața să se inflameze.

După ce ți-ai spălat foarte bine fața cu apă călduță și săpun special pentru tenul tău, șterge tenul cu un prosop moale. Masează fața cu masca de față, folosind mișcări circulare. Evită zona ochilor, a nărilor și a buzelor.

Se lasă masca pe față să acționeze timp de 15 minute, apoi se clătește bine cu apă călduță. Folosește o cremă hidratantă pentru tipul tău de piele sau chiar puțin ulei de cocos pentru a hidrata bine fața. Vei observa o îmbunătățire a pielii încă de la prima utilizare. În cazul în care simți că te gâdilă această mască, trebuie să știi că este un semn că acționează.

De asemenea, poți folosi această mască și pe cicatrici de pe corp. Nu uita să o folosești de trei ori pe săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top