Connect with us

Revistateo.ro

Tratament împotriva căderii părului. Efectele sunt vizibile de la prima utilizare

Par & Coafuri

Tratament împotriva căderii părului. Efectele sunt vizibile de la prima utilizare

Pierderea părului este una dintre problemele cu care din ce în ce mai multe persoane se confruntă zi de zi. Tineri și vârstnici deopotrivă au probleme cu căderea părului, fie că este vorba despre femei sau bărbați.

În cazul în care nu se intervine la timp, poate apărea alopecia (chelia), o situație de care se teme toată lumea. În medie, specialiștii spun că este normal ca zilnic să cadă între 150 – 200 de fire de păr, însă dacă se observă o cădere masivă, atunci trebuie să fie luate măsuri.

Stresul, problemele hormonale, vârsta, precum și unele medicamente ori alte probleme de sănătate neștiute sunt principalele cauze ale căderii părului.

Pe piață există numeroase tratamente care promit să remedieze această situație în scurt timp. Multe dintre ele, însă, conțin o mulțime de ingrediente chimice care pot avea efecte secundare asupra scalpului, în cazul în care este vorba despre un scalp sensibil.

Iată un remediu pe care îl poți încerca în siguranță acasă, fără efecte secundare și care va rezolva problema căderii părului în scurt timp. Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– un gălbenuș de ou

– o jumătate de banană

– o jumătate de pahar de bere

– 2 linguri de lămâie.

Se pune gălbenușul într-un bol și se adaugă peste el banana coaptă, berea și mierea. Se folosește un blender sau un mixer pentru a amesteca bine ingredientele.

După ce s-au amestecat ingredientele, soluția obținută se aplică pe scalp și se lasă să acționeze pentru câteva ore. Se poate folosi o mască de duș pentru a acoperi părul îb acest timp.

În cazul în care vei simți că zona scalpului se încălzește, nu ar trebui să îți faci probleme, înseamnă că tratamentul dă roade. Pielea absoarbe acest amestec, iar remediul își face efectul. Se spală apoi părul cu un șampon blând pentru păr.

Pentru cele mai bune rezultate, repetă tratamentul de două ori pe săptămână, timp de două luni. Părul va începe să fie mai strălucitor, mai puternic și, în plus, va fi și mai des.

Citește și: Cum îndepărtezi părul de pe față în numai 15 minute, fără produse chimice

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top