Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Tratamente pentru îndreptarea părului fără placă

Aproape toate femeile care au părul creț sau ondulat își doresc să îl aibp perfect drept, iar acest lucru să se întâmple în doar câteva minute. Așa că multe dintre ele apelează la tot felul de tratamente costisitoare cu keratină sau, de cele mai multe ori, la placa de întins părul.

Însă tratamentele acestea termice cu placa nu sunt tocmai sănătoase pentru firul de păr, iar în timp de poate ajunge la deteriorarea părului. În plus, durează destul de mult să iei fiecare buclă și să o îndrepți. Însă există soluții pe care le poți folosi și acasă și carte te ajută să îți îndrepți părul fără să folosești placa. În plus, părul va arăta mai strălucitor și mai sănătos.

Iată ce poți încerca:

1. Suc de lămâie și lapte de cocos. Laptele de cocos este benefic pentru păr, deoarece îl face mai moale. Folosit în mod regulat, îmbunătățește aspectul părului și ajută să nu mai fie atât de ondulat.

Cum poți îndrepta părul cu miere și lapte

Se amestecă un pahar de lapte de cocos cu zeamă de lămâie și se lasă amesteul în frigider timp de 40 de minute, sau până când se întărește. După ce s-a răcit, se aplică pe păr. Se pune peste păr un prosop care a fost înmuiat în apă fierbinte și se lasă timp de 20 – 25 de minute. Se spală apoi cu șampon și se aplică și balsam. După patru – cinci săptămâni, părul va fi mult mai drept.

2. Miere și lapte – și această combinație este bună pentru păr, dar și pentru piele. Într-o ceașcă de lapte, se adaugă o lingură de miere. Se pun și câteva căpșune înghețate sau proaspete în amestec și se aplică pe păr. Se lasă să acționeze timp de 2 – 3 ore și apoi se spală părul și se folosește un balsam. Se repetă tratamentul pentru 2 – 3 săptămâni.

Citește și: Remedii pentru păr uscat și deteriorat de făcut acasă

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top