Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Masca pentru creșterea părului. În doar o săptămână vei vedea rezultate vizibile

Foarte multe persoane se confruntă cu căderea părului ori cu un ritm încetinit al creșterii părului. Probabil că ai trecut și tu prin astfel de situații și ai apelat la o mulțime de tratamente care promiteau ca problema să se rezolve imediat.

Stresul, folosirea unor produse nepotrivite pentru tipul de păr, anumite dezechilibre hormonale sau genetica duc la subțierea părului și la căderea lor.

Specialiștii recomandă adoptarea unei diete bogate în vitamnie. Așadar, fructele și legumele proaspete ne ajută să avem un păr sănătos și bogat în cel mai scurt timp.

Citește și: Masca de față care îndepărtează punctele negre într-un singur minut

Iată câteva trucuri și sfaturi pentru a crește părul rapid în doar o săptămână:

Tratamentul părului

În primul rând, îți recomandăm să încerci un masaj cald cu ulei pe scalp. Masajul cald cu ulei pe scalp include uleiuri naturale, care sporesc sănătatea părului și stimulează creșterea părului. În timpul masajului cu ulei, poți utiliza uleiuri esențiale, cum ar fi: ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de argan, ulei de jojoba, ulei de ricin etc.

Se încălzește uleiul la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde. Înainte de a-l aplica pe scalp, asigură-te că nu este fierbinte, deoarece poate afecta scalpul. Folosind mișcări circulare, aplică uleiul cu degetele și masează scalpul timp de 15 – 20 de minute.

Iată ce mască poți folosi pentru creșterea părului

Se lasă apoi uleiul să acționeze timp de 30 de minute. Se șamponează apoi părul cel puțin o dată pentru a îndepărta uleiurile folosite. Repetă săptămânal acest tratament.

Mai poți încerca și o mască pe care să o prepari acasă. Ai nevoie de 1 lingură de ulei de migdale, 1 ceașcă de ulei de cocos, ulei de jojoba și ulei de macadamia. Se aplică această mască pe părul umed și se lasă să acționeze timop de 10 minute. Se spală apoi părul în mod normal.

Pentru creșterea rapidă a părului, mai poți folosi și ulei de ricin pe care îl poți adăuga în măști.

1 Comment

1 Comment

  1. Andrei

    2019-09-25T11:20:16+03:00 at 2019-09-25T11:20:16+03:00

    Eu folosesc pentru stoparea caderii parului un supliment ce se numeste follixin!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top