Connect with us

Revistateo.ro

După ce vei încerca și tu masca de păr din ulei de măsline și piper, vei apela mereu la acest truc. Simplu, eficient și ieftin!

Par & Coafuri

De ce este bine să aplici pe păr ulei de măsline și piper

Orice femeie își dorește să aibă un păr frumos. Însă de multe ori este destul de dificil să ai o podoabă capilară de vis. Pentru a obține astfel de rezultate, unele femei apelează la diferite tratamente. Pentru a avea un păr frumos și pentru ca podoaba ta capilară să crească, ai putea încerca și tu o mască de păr făcută din piper și ulei de măsline. Nu este costisitoare, iar rezultatele vor fi vizibile după câteva aplicări. Iată cum trebuie să pregătești masca.

De ce este bine să aplici pe păr ulei de măsline și piper

Pentru a pregăti masca ai nevoie de o lingură de ulei de măsline și de o linguriță de piper cayenne. Uleiul se va pune la încălzit și se va amesteca și cu piperul. După aceea, amestecul obținut se va lăsa la răcit. Masca se va aplica pe scalp, masându-l ușor. După aceea trebuie să aștepți timp de o oră pentru ca acel amestec să acționeze. Apoi te poți spăla pe cap așa cum faci de obicei. Este important să știi că nu este indicat să aplici masca de mai mult de două ori pe săptămâ.

CITEȘTE ȘI: Tratament cu ulei de cocos pentru par carunt

Piperul este folosit în bucătărie, pentru a da gust mâncării. Însă condimentul este folosit și în ritualurile de înfrumusețare. Unul dintre ele este cel menționat mai sus. Este bine de știut că piperul este o sursă importantă de vitamine, fibre, fier și potasiu.

De asemenea, acest condiment te ajută să scapi de răceală, tuse, de diaree, constipație, flatulență, îmbunătățind digestia.

CITEȘTE ȘI: Acest ingredient-minune stimulează creșterea și regenerarea părului

Deci, piperul, banalul condiment pe care cu siguranță și tu îl ai în bucătărie, te poate ajuta să ai un păr frumos și sănătos. De asemenea, stimulează creșterea podoabei tale capilare. Dacă nu vrei să apelezi la trucuri costisitoare pentru a-ți ajuta părul să crească, atunci masca de păr despre care am vorbit mai sus, îți poate veni în ajutor.

Sursă foto: unsplash.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top