Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Amestecul cu care Irina Loghin a scăpat de gușă. Un truc tare de la doamna muzicii populare!

Irina Loghin arată foarte bine la vârsta de 78 de ani. Toată viața ei a știut cum să se mențină în formă, iar o parte a trucurilor de frumusețe au fost dezvăluite de-a lungul timpului.

Remediul anti-gușă testat de Irina Loghin

Una din preocupările majore ale femeilor trecute de 30 de ani este apariția gușei. Irina Loghin a știut ce să facă pentru a-i veni de hac acestei probleme mai degrabă estetice decât de sănătate. Și-a oferit recent sfatul pentru toate doamnele interesate de a găsi soluții pentru gușă.

„Demachiatul obligatoriu seara, dar cum? Luaţi ulei de măsline cu lapte. Amestecaţi jumătate şi jumătate. (…) Pentru guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani. (n.r.: te pălmuieşti) Sî aveţi mâna foarte degajată. Mergeţi până aveţi răbdare. Astfel nu se mai formează guşa”, a declarat recent artista, informează Antena Stars.

Andreea Marin nu poate să bea apă

O altă vedetă care urmează reguli stricte privind propria ei siluetă este Andreea Marin. „Sucuri, supe bune. Este foarte important lichidul. În ceea ce mă privește am avut întotdeauna o problemă cu apa. Nu pot să beau apă, așa, pur și simplu.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme? Evită cât poate acest aliment

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în 14 zile? Varianta care nu ți-a trecut prin cap

Mă forțez să o fac și caut tot felul de variante, astfel încât să beau un lichid care să fie gustos. Dacă e o supă, dacă e un ceai cu aromă de fructe și fac anumite ceaiuri care te ajută să elimini mai mult, dar care sunt și foarte gustoase. Fac cam doi litri pe zi și de dimineața până seara îmi e mai ușor în felul ăsta.

Apă n-aș bea, cu siguranță, nici dacă fac sport, care mă solicită și care îmi cere lichid. Așa că fac supe creme foarte gustoase și sucuri naturale, pur și simplu, din fructe și legume”, a mărturisit prezentatoarea tv la un cunoscut post de televiziune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top