Connect with us

Revistateo.ro

4 metode sigure prin care poți îndrepta părul creț

Par & Coafuri

4 metode sigure prin care poți îndrepta părul creț

Nu ne îndoim de faptul că părul creț este frumos și special. Totuși, poate uneori vrei să îl îndrepți. De obicei poate fi greu de îmblânzit, mai ales dacă are o zi proastă. Dacă vrei o schimbare de look, opțiunea cea mai bună este să îți îndrepți părul. Desigur unele femei se îngrijorează când aud de îndreptarea părului creț, pentru că se gândesc la deteriorarea acestuia. Iată că există și alte metode, în afară de placa de păr. Acestea nu vă vor afecta structura firelor, ci vă ajută. Iată 4 metode sigure prin care poți îndrepta părul creț!

1. Laptele are un efect miraculos asupra părului creț. Ia o sticlă mai veche cu pulverizator și pune în ea puțin lapte. Pulverizează pe părul uscat și lasă-l să acționeze 30 de minute. Clătește părul și vezi rezultatele.

CITEȘTE ȘI: 5 COAFURI DE IARNĂ PENTRU PĂRUL MEDIU

2. Mierea în combinație cu laptele. Ia o jumătate de cană de lapte și adaugă miere până ce formezi o pastă. Pentru a îngroșa compoziția și a-i spori eficacitatea, adaugă o banană pasată cu furculița. Bananele oferă părului hidratarea necesară. Aplică această pastă pe parul tău și las-o cel puțin o oră. Spală-te cu șampon.

3. Uleiul de măsline. Aceasta este încă o metodă eficientă și naturală pentru îndreptarea părului. Uleiul de măsline ajută la procesul de îndreptare. Bate două ouă și adaugă o cantitate considerabilă de ulei de măsline. Amestecă bine și aplică pe păr. Lasă să acționeze cel puțin o oră, după care spală-te cu șampon.

4. Cel mai bun pentru îndreptarea părului creț este laptele de cocos. Toarnă o cană de lapte de cocos într-un bol și stoarce o jumătate de lămâie peste ea. Lasă amestecul în frigider timp de 30 de minute, după care aplică-l pe lungimea părului. Acoperă-ți părul cu un prosop și încălzește-l cu uscătorul câteva minute. După 50 de minute spală părul.

Aceste metode ajută la îndreptarea părului într-un termen mai îndelungat. Folosiți-le cu perseverență și veți avea rezultate. Pentru a îndrepta instant părul trebuiă să folosiți, din păcate, o placă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top