Connect with us

Revistateo.ro

Clateste-te cu ceai negru daca ai parul inchis la culoare

Par & Coafuri

Clateste-te cu ceai negru daca ai parul inchis la culoare

Ceaiul negru poate face minuni pentru parul tau, daca acesta este inchis la culoare. Uite cum il folosesti daca iti doresti rezultate maxime!

Ceaiul este o bautura extrem de populara care ofera multe beneficii organismului Poate contribui la detoxifiere, la calmare si la eliminarea anxietatii. Exista ceaiuri care ajuta digestia, usureaza durerile si previn bolile de inima. Stiai insa ca ceaiul este ideal si pentru uz extern? Daca te clatesti pe par cu ceai negru vei obtine o podoaba capilara fina si matasoasa.

Atunci cand este aplicata direct pe par, aceasta bautura grozava impiedica deteriorarea si caderea parului, intensifica nuantele inchise si ofera o stralucire aparte. In plus, contribuie la repararea firelor fragile si iti face parul mai matasos si placut la atingere.

CITESTE SI: TRATAMENT NATURAL PENTRU PAR DETERIORAT

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA DACA ITI SPELI PARUL CU PATRUNJEL

Tot ce trebuie sa faci este sa pui 3-4 pliculete de ceai negru intr-un lighean cu apa calda si sa le lasi acolo cel putin 3 ore sau, daca este posibil, peste noapte. Dupa ce te-ai spalat cu sampon clateste-te cu ceai si lasa-l sa actioneze pe par timp de 30 de minute, dupa cara foloseste un balsam hidratant. Clateste-te la final cu apa calda si repeta aceasta procedura cel putin o data pe saptamana. Atentie! Ceaiul negru pateaza si de aceea este de preferat sa porti un tricou mai vechi cand apelezi la acest truc.

Dupa doar 3-4 utilizari vei observa ca podoaba capilara este mult mai stralucitoare si culoarea sa mai vie si mai pronuntata. Te va avantaja in mod special daca ai parul inchis la culoare. Acesta se va regera usor si varfurile nu iti vor mai fi atat de despicate. Incearca aceasta metoda si nu vei mai renunta la ea!

Sursa foto: independent.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top