Connect with us

Revistateo.ro

Scapa de mirosul neplacut al picioarelor in doar 20 de minute

Frumusete

Scapa de mirosul neplacut al picioarelor in doar 20 de minute

Mirosul neplacut al picioarelor poate fi indepartat foarte rapid si usor cu un remediu extrem de simplu. Persoanele care se confrunta cu aceasta problema probabil ca au incercat deja nenumarate variante, insa cele mai multe sunt fara rezultat. Daca nu vrei sa folosesti produse din comert, care contin substante chimice, poti apela la acest remediu foarte eficient si rapid.

Iata de ce ai nevoie pentru a prepara remediul care ca te va scapa de mirosul neplacut al picioarelor:

  • – 4 cani de apa fierbinte
  • – 5 pliculete de ceai negru

Mod de preparare:
Intr-un lighean curat toarna cele patru cani de apa fierbinte si pune peste ele piculetele de ceai negru. Lasa-le 10 minute, apoi scoate-le. Inmoaie-ti picioarele in aceasta baie si stai intre 10 si 20 de minute. Repeta aceasta procedura in fiecare seara, cel putin 10 zile. Mirosul neplacut al picioarelor va fi dat uitarii in sfarsit!

Si bicarbonatul de sodiu este foarte eficient in tratarea acestie probleme, asa ca il poti folosi cu multa incredere. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici putin bicarbonat de sodiu pe talpi, inainte de a-ti pune sosetele. Acesta absoarbe mirosurile si neutralizeaza bacteriile care le dau nastere. Repeta aceasta procedura timp de 2-3 saptamani si vei uita de mirosul neplacut al piciarelor.

Nu uita ca igiena are o importanta majora, asa ca spala-te cat mai des posibil cu apa si sapun, mai ales pe timpul sezonului cald cand bacteriile se inmultesc extrem de rapid. Incearca sa eviti pantofii care nu lasa piciorul sa respire si opteaza pentru incaltaminte lejera, aerisita. Stai departe de produsele din comert, pentru ca aceste contin numeroase ingrediente chimice care sunt absorbite de piele si pot dauna pe termen lung.

sursa foto: youtube.com

CITESTE SI: PERIAJUL USCAT TE SCAPA DE CELULITA

Periajul uscat este considerat de multe femei agresiv, insa de fapt este extrem de benefic pentru pielea si corpul tau. Este una dintre cele mai vechi tehnici de eliminare a toxinelor si de curatare a pielii. Stimuleaza circulatia sangelui, ajuta la indepartarea celulelor moarte, te scapa de celulita si reda frumusetea pielii. Daca este facut corect, periajul uscat poate schimba complet modul in care arata pielea corpului.

Ai nevoie de o perie speciala, pe care o poti achizitiona de la orice magazin cu produse pentru ingrijirea corpului. Periajul se face pe pielea uscata, folosind miscari circulare, fara sa apesi prea tare. Maseaza-ti in acest mod coapsele, fesele sau chiar bratele. Evita zonele cu piele mai sensibila. Fa apoi un dus caldut (nu fierbinte!). Te vei simti mult mai relaxata si mai hidratata, deoarece porii vor fi curati si vor absorbi mai multa umezeala.

O multime de vase limfatice se afla la suprafata pielii, iar prin periajul uscat vei reusi sa le stimulezi si astfel iti vei imbunatati sistemul imunitar. Pielea va fi curatata pana in cele mai adanci straturi si circulatia se va imbunatati in zonele in care iti faci acest tip usor de masaj.

Chiar si celulita se va diminua cu aceasta tehnica, insa trebuie sa ai rabdare si sa fii constienta ca este greu sa o elimini complet. Aspectul ei insa va fi redus si tu vei arata mult mai bine. Este important sa te masezi cu peria uscata o data la doua-trei zile, insa nu trebuie sa exagerezi. Daca esti o persoana sensibila, fa asta doar o data pe saptamana. Uleiurile naturale precum cel de jojoba si cel de migdale dulci si cremele hidratante aplicate dupa baie te vor ajuta si ele foarte mult sa redai elasticitatea pielii si sa reduci celulita.

sursa foto: cellulitestreatment.wordpress.com

CITESTE SI: CUM SA ITI FACI INTARITOR PENTRU UNGHII ACASA LA TINE

Vrei sa stii cum sa iti faci intaritor pentru unghii intr-un mod cat mai simplu, chiar acasa la tine? Nimic nu este mai usor! Intaritorul pentru unghii nu ar trebui sa lipseasca din trusa de frumusete a niciunei femei. Este esential in special daca lucrezi mult cu mainile si daca le expui la detergenti sau alte substante chimice.

Intaritorul pentru unghii te ajuta sa iti pastrezi manichiura impecabila. Cu ajutorul acestui produs vei uita de unghiile exfoliate si rupte. Acestea vor arata senzational chiar daca nu le vopsesti cu oja. Chiar daca te numeri printre femeile care nu iubesc unghiile colorate, trebuie totusi sa folosesti intaritorul pentru unghii saptamanal, daca vrei ca mainile tale sa fie ingrijite. Acum este mai simplu ca niciodata sa iti prepari singura un astfel de produs.

Ai nevoie de doar doua ingrediente: 15 grame de gelatina si o ceasca de apa. Apa se pune la fiert, iar gelatina se pune intr-un vas de sticla. Cand apa a ajuns la punctul de fierbere toarn-o peste gelatina si amesteca foarte bine pana ce aceasta se dizolva. Lasa apoi amestecul sa se racoreasca si inmoaie degetele in el, atat cat sa curpinda unghiile in intregime.

Tine-le in gelatina aproximativ 5-7 minute si apoi clateste-te pe maini cu apa calduta. Acest amestec se pastreaza in frigider aproximativ 30 de zile, intr-un recipient bine inchis. Incalzeste-l la cuptorul cu microunde cand vrei sa te bucuri de tratament.

Acum ca ai aflat cum sa iti faci intaritor pentru unghii, apeleaza la acest tratament cel putin o data pe saptamana. Vei vedea imediat schimbarea: unghiile tale vor fi mai tari, mai puternice si mult mai frumoase. Nu este necesar sa mai aplici niciun lac daca nu iti doresti, pentru ca intaritorul acesta este foarte eficient.

Sursa foto: lankadesha.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top