Connect with us

Revistateo.ro

De ce este bine să faci baie la picioare cu foi de dafin. Efectele sunt uimitoare

Diverse

De ce e bine să faci baie la picioare cu foi de dafin. Efecte uimitoare în doar câteva minute

Durerea picioarelor este o problemă obișnuită, experimentată de oameni de toate vârstele. Durerea poate varia de la o durere plictisitoare la senzații severe de înjunghiere. Poate să apară la unul sau la ambele picioare.

Unele dureri ale picioarelor pot fi pur și simplu inconfortabile și enervante, în timp ce durerea puternică vă poate afecta mobilitatea. Alte simptome pot include slăbiciune, amorțeală sau senzație de furnicături.

Există diverse cauze ale durerii picioarelor. Cel mai frecvent, durerea se datorează spasmei musculare, oboselii musculare, deficiențelor nutriționale, deshidratării sau stării de lungă durată.

Uneori, durerea poate fi un semn de tulpină musculară sau tendonită. Anumite afecțiuni medicale, cum ar fi tromboza venoasă profundă, sindromul picioarelor neliniștite, diabetul, artrita, vene varicoase și leziuni ale nervilor pot provoca, de asemenea, aceaste dureri.

CITEȘTE ȘI: De ce e bine să faci baie la picioare cu bicarbonat de sodiu. 3 lucruri care se întâmplă în primul minut

Puteți ușura durerea cu o odihnă adecvată, menținând piciorul afectat ridicat și alte tratamente simple la domiciliu.

Cu toate acestea, pentru dureri severe care pot împiedica activitățile zilnice, consultați-vă medicul.

1. Comprese reci

Atunci când durerea piciorului apare după o activitate fizică obositoare, puteți aplica pur și simplu comprese reci. Acest lucru va ajuta la reducerea durerii.

2. Turmeric

Un alt remediu eficient pentru durerea piciorului este turmericul, care are proprietăți antioxidante precum și antiinflamatoare.

Se amestecă 1 linguriță de pulbere de turmeric cu suficient ulei de susan cald pentru a face o pastă. Aplicați-o pe zona afectată și frecați ușor. Așteptați 30 de minute înainte de clătire cu apă caldă. Faceți acest lucru de două ori pe zi, după cum este necesar.

3. Foi de dafin în apă fierbinte

Acest tratament naturist este bun pentru persoanele în vârstă. Puneți un plic de foi de dafin într-un vas și turnați apă fierbinte, într-o cantitate suficientă pentru o baie la picioare. Când se mai răcește se bagă picioarele în apă și se așteaptă circa 20 de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top