Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune forma picioarelor despre tine

Bizar

Ce spune forma picioarelor despre tine

Ce spune forma picioarelor despre tine? Stiai ca exista trei forme cunoscute sub numele „piciorul egiptean”, „piciorul grec” ori „piciorul drept” sau „european”? Vezi ce dezvaluie forma picioarelor despre personalitatea ta!

Nu doar forma mainilor, a ochilor sau a sprancenelor dezvaluie lucruri despre noi. Si forma picioarelor poate sa spuna multe despre caracterul, temerile si iluziile noastre. Felul in care sunt ‘aranjate’ degetele de la picioare au o mare legatura cu anumite comportamente tipice.

PICIORUL GREC

Caracteristica fundamentala a acestui tip de picior este ca al doilea deget (aratatorul inferior) este mai mare decat indexul. Este cunoscut si sub forma de picior grec intrucat forma este o mostenire genetica de la grecii antici.

Ce-spune-forma-picioarelor-despre-tine-1

Persoanele care au picioare de greci sunt oameni foarte creativi, sportivi inascuti, entuziasti la fiecare noutate ce apare in viata lor si motivatori cu cei din jurul lor. Sunt capabili sa ofere zambete tuturor, chiar si oamenilor care nu trec prin cele mai frumoase clipe.

PICIORUL DREPT

Degetele au in general aceeasi marime, fiind aproape egale. Personalitatea oamenilor care au aceasta forma este una foarte interesanta.

Ce-spune-forma-picioarelor-despre-tine-3

Oamenii cu degetele aproape egale sunt seriosi, muncitori, au spiritul justitiar bine inradacinat, sunt increzatori si foarte prietenosi.

PICIORUL EGIPTEAN

In cazul piciorului de Egipt, cel mai mare deget este degetul mare. Persoanele cu o astfel de forma sunt rebele, visatoare, Niciodata nu se opresc indiferent cat de puternice ar fi furtunile si obstacolele ce le vin in cale. Sunt oameni indrazneti, extrem de iubitori, dar pot fi si foarte suparaciosi mai ales atunci cand cei din jur un sunt atenti la plangerile lor.

Ce-spune-forma-picioarelor-despre-tine-4

Au multe reclamatii si nu sunt deloc multumiti de felul in care oamenii inteleg sa isi traiasca viata, adica superficial. Sunt de departe genul persoanelor care se multumesc cu putin si nu urmeaza trenduri. Se poate spune ca se afla in cealalta tabara si anume initiaza mode.

Asadar, acestea sunt cele trei caracteristici ale personalitatilor persoanelor cu picioarele in forma egipteana, greaca sau dreapta. Ce forma au picioarele tale? Te recunosti in descrierile de mai sus? Care sunt principalele tale calitati si defecte?

Citește aici:

Sursa foto: imujer.com

1 Comment

1 Comment

  1. sss

    2018-10-09T07:20:46+03:00 at 2018-10-09T07:20:46+03:00

    degetul aratator ESTE indexul. e degetul care arata, indica. DOH

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top