Connect with us

Revistateo.ro

Ce se întâmplă dacă amesteci șapte frunze de dafin cu șapte căței de usturoi

Diverse

Ce se întâmplă dacă amesteci șapte frunze de dafin cu șapte căței de usturoi

Fiecare persoană își dorește tot ce este mai bun pentru ea și pentru persoanele dragi. Iar acest lucru înseamnă, pe lângă o bunăstare socială, și o sănătate de fier și o stare de spirit foarte bună.

Însă, viața modernă ne pune de multe ori piedici. Mâncatul haotic, orele insuficiente de somn și stresul ne cauzează probleme, ceea ce ne fac să nu mai avem deloc energie.

Citește și: Cum afli daca ai energii negative in casa cu ajutorul unui pahar cu apa

Uneori, tot ce avem nevoie este să ne dăm un restart și să simțim mai multă energie în organism. Unii dorm mai mult, alții apelează la cafea ori la ciocolată.

Dacă și tu te confrunți cu astfel de probleme de apatie și de oboseală, ar trebui să faci un consult medical, deoarece pot exista mai multe probleme de sănătate. Oboseala excesivă este un semnal de alarmă al corpului care ne spune că ceva nu este în regulă cu organismul nostru.

Citește și: Soluția de la bunica pentru curățarea toaletei. În câteva minute, baia va mirosi incredibil

Însă nu întotdeauna poate fi vorba despre o problemă de sănătate, ci mai degrabă de o problemă din locuință. Energiile negative din casă ne pot dăuna foarte mult, de asemenea.

Este cunoscut faptul că unele remedii din bătrâni pot face uneori foarte mult bine și nu se costă nimic să le încercăm.

Trucul pe care ți-l prezentăm astăzi îndepărtează energia negativă din viața ta, curăță casa de vibrațiile negative, aduce prosperitate și stabilizează armonia în locuință.

o sticlă mică cu dop
7 căței de usturoi
7 frunze de dafin
un litru de apă plată sau minerală
o pâlnie.

Ingredientele se pun într-o sticlă. Iată ce se face apoi

Toarnă apa într-o sticlă cu ajutorul unei pâlnii, apoi pune usturoiul și frunzele în sticlă. Se închide sticla cu dopul și ascunde-o într-un colț al casei, unde nimeni nu are acces ca să o vadă sau să o atingă.

Usturoiul și frunzele de dafin sunt considerate un simbol al prosperității și al protecției și țin la distanță energiile negative.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top