Connect with us

Revistateo.ro

Andra, soția lui Alex Erbașu, a adus pe lume un băiețel

Diverse

Andra, soția lui Alex Erbașu, a adus pe lume un băiețel

Bucurie fără margini pentru Alex Erbașu. Soția lui, Andra, a adus pe lume un băiețel. Duminică seara, omul de afaceri a organizat o petrecere. A sărbătorit evenimentul alături de oamenii apropiați.

Alex Erbașu a devenit tată

Omul de afaceri și-a chemat prietenii la un restaurant de fițe pentru a sărbători marele eveniment. Băiețelul va purta un nume deosebit: Mihail Levin.

Toamna trecută a avut loc căsătoria cuplului. Andra Iacob și ALex Erbașu și-au unit destinele în luna octombrie a anului trecut. Cuplul a fost discret în privința sarcinii. Abia când sarcina era avansată, la opt luni, Andra a făcut publice unele imagini cu burtica de gravidă.

A născut Andreea Spătaru

Andreea Spătaru a născut un băiețel perfect sănătos. Fosta asistentă de televiziune a adus pe lume un copil și a postat prima imagine pe contul ei de Instagram.

Frumoasa mămică nu este la primul copil. Conform apropiaților, nașterea nu a fost una dificilă. Andreea Spătaru a postat câteva hashtaguri în dreptul imaginii cu băiatul ei: „miracle”, „newstart”, „littleman”, „littlebaby” și „littlebrother”.

Andreea a născut acum câteva ore și deja se simte foarte bine, semn că nașterea nu i-a provocat niciun fel de problemă. Prietenii i-au scris deja mesaje de felicitare și i-au urat sănătate micuțului.

CITEȘTE ȘI: Khloe Kardashian a născut după ce a aflat că a fost înșelată de Tristan! E fetiță!

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton a născut! Primele declarații oficiale!

Fosta asistentă tv mai are o fetiță în vârstă de 9 ani. Andreea Spătaru a trecut prin momente destul de grele în ultima vreme.

A fost agresată de fostul ei partener, Ion Boschet, iar scandalul a ajuns repede în presă. Vedeta a fost prima asistentă de la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Andreea Spătaru face parte din categoria vedetelor lansate pe piață ca asistente tv. În aceeași perioadă în care a devenit cunoscută au apărut multe vedete peste noapte.

Dintre ele le amintim pe colegele ei de trust Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu, la acea vreme. Nu toate asistentele tv au reușit să aibă o carieră în televiziune. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top