Connect with us

Revistateo.ro

Ce a făcut Hanibal Dumitrașcu înainte de a suferi atacul cerebral

Diverse

Ce a făcut Hanibal Dumitrașcu înainte de a suferi atacul cerebral

Duminică la prânz, celebrul psiholog Hanibal Dumitrașcu a încetat din viață. A fost internat de urgență joi, la un spital din Capitală. Din păcate, nu a supraviețuit. Află ce a făcut cu puțin timp înainte de a ajunge la spital.

Ce s-a întâmplat cu Hanibal Dumitrașcu înainte de a ajunge la spital

Joi, renumitul psiholog a ajuns de urgență la spital în urma unui atac cerebral. Deși a fost supus unei intervenții chrurgicale, nu a putut fi salvat. Potrivit medicilor, Hanibal Dumitrașcu a suferit atacul cerebral pe stradă. Celebrul psiholog a fost dus direct în sala de operație. Din păcate, nu a putut fi salvat. Creierul său a fost afectat în proporție de aproximativ 90 %.

Cu doar câteva ore înainte de a ajunge la spital ân stare gravă, psihologul făcuse o analiză a tensiunilor politice actuale. Aparent, starea sa de sănătate era una bună. Nu a existat niciun semn care să prevestească ceea ce urma să se întâmple.

Hanibal Dumitrașcu s-a stins din viață la 54 de ani. Făcea parte din Colegiul Psihologilor din România. Era psiholog, dar și profesor la Universitatea din București. Duminică s-a stins din viață la un spital din București.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Răsturnare de situație. Carmen Harra a dezvăluit adevărul despre dispariția lui Hanibal Dumitrașcu: „Nu avea…”

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra, stabilită în America, a vorbit despre dispariția fulgerătoare a psihologului Hanibal Dumitrașcu. Aceasta sustine că el a știut încă de acum 6 luni că acesta va muri.

„Hanibal Dumitrascu a incetat din viata sub incidenta cifrei 9! Este nascut intr-o zi de 9 si moare la 54 de ani! Cinci si cu patru fac noua si spune totul! Cifra 9 inseamna ca ne-am incheiat cele 9 cicluri ale vietii!

De aceea, decesul lui nu este un accident sau o intamplare! Dimpotriva, in viziunea dumnealui, acesta era momentul in care isi incheia socotelile cu viata, si a inchis ochii pentru totdeauna implinit sufleteste.

Carmen Harra face mărturisiri uluitoare
In concluzie, viata lui Hanibal Dumitrascu s-a terminat exact atunci cand trebuia sa se termine. S-a terminat culminant!

Il simt ca pe un suflet care a plecat stiind ca pleaca! De altfel, vreau sa va spun un lucru! In ultimele sase luni, el a stiu ca va muri, si in special in ultimele trei zile, cu siguranta a realizat ca totul se va termina!

In viziunea mea, a lasat pe undeva sigur scris ceva, in care a explicat clar ca nu se duce pe lumea cealalta dezorganizat! El pleaca impacat, se reuneste cu doi membri ai familiei lui si nu este speriat, din contra, moartea este ca o eliberare pentru sufletul lui”, a spus Carmen Harra.

„Hanibal nu avea un traseu lung in viata asta, avea o lume limitata, probabil i-a si spus pus cineva candva ca destinul lui nu va fi lung, simtea in interiorul lui acest lucru. Insa, asa cum va spuneam, inainte de moarte, facuse pace cu acest lucru!

A fost un evoluat, un om de bine, un om initiat, un om care a avut multe cunostinte despre pshicul uman, evolutia spirituala, merita sa ii citim din cartea tibetana pentru plecarea lui, care incepe de acum si se termina in 40 de zile”, a spus vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top