Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

Cum îți faci un odorizant de cameră, folosind doar 3 ingrediente. Casa va mirosi incredibil

O casă curată și care să miroasă mereu extrem de bine este visul fiecărei persoane. După o zi grea de muncă, atunci când ajungi acasă, tot ceea ce îți dorești este să ai parte de multă relaxare, iar acest lucru poate fi realizat și doar dacă locuința ta miroase a proaspăt.

Specialiștii recomandă ca în fiecare dimineață și seară să aerisim foarte bine camerele, fie că este vorba despre dormitor, bucătărie, baie sau holuri. Aerul curat din încăperi ajută la obținerea unei stări de bine și a unui somn odihnitor.

Iar mirosurile plăcute din casă nu fac decât să sporească starea de bine. De cele mai multe ori, multe persoane preferă să cumpere odorizante de cameră pentru ca locuința sau biroul să miroasî plăcut.

Deși există o mulțime de variante pe piață, aceste odorizante conțin substanțe chimice care pot provoca alergii sau probleme respiratorii. În cazul în care ai asemenea probleme de sănătate, ar fi bine să eviți aceste produse.

În schimb, poți pregăti acasă un odorizant natural și care să fie potrivit pentru toată lumea. Spre deosebire de odorizantele din comerț care nu sunt recomandate familiilor cu copii mici, acest odorizant poate fi folosit în orice locuință sau birou fără probleme.

Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente, iar în numai câteva minute, casa ta va fi mirosi extrem de frumos. Așadar, iată de ce ai nevoie:

– o sticlă curată cu pulverizator;
– 10 picături de ulei esențial
– o lingură de bicarbonat de sodiu

– 500 de mililitri de apă distilată.

Pune apa distilată în sticlă, apoi, adaugă bicarbonatul de sodiu și uleiul esențial preferat și agită bine sticla. Înainte de a folosi acest odorizant, nu uita să agiți mereu foarte bine sticla. Un alt mod de a-l prepara este să amesteci bicarbonatul cu uleiul esențial, apoi să adaugi acest amestec în sticla în care ai pus apa distilată.

Poate fi folosit atât pe mobilă, cât și pe perdele sau pe covoare.

Citește și: De ce sa renunti la odorizantele de camera

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top