Connect with us

Revistateo.ro

Traian Băsescu a anunțat când va naște fiica sa, Elena

Diverse

Traian Băsescu a anunțat când va naște fiica sa, Elena

Traian Băsescu a făcut anunțul legat de fiica sa, Elena. A dezvăluit când va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Află detaliile despre acest subiect.

Traian Băsescu a anunțat când va veni pe lume cel de-al treilea copil al fiicei sale, Elena

La începutul lunii iunie, Elena Băsescu va da naștere celui de-al patrulea nepot al fostului președinte, Traian Băsescu. Toată familia așteaptă cu nerăbdare fericitul eveniment. Traian Băsescu a făcut anunțul legat de marele eveniment ce va avea loc în câteva zile. Află detaliile. Declarațiile fostului președinte le găsești mai jos.

„Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4 pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă. Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia, asta mică e decisă să stea până în utlima zi. Abia o aşteaptă (Traian şi Sofia – n.r.). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, a spus fostul președinte, Traian Băsescu, la România TV.

CITEȘTE ȘI: VESTEA MOMENTULUI despre Elena Băsescu. Însărcinată în luna a 9-a, fiica lui Traian Băsescu….
CITEȘTE ȘI: Mai are puțin și naște, iar acum Elena Băsescu face anunțul. Fostul președinte a aflat deja. Cum a reacționat

Nici Elena, nici tatăl ei nu au declarat ce nume va purta fetița care urmează să vină pe lume la începutul lunii viitoare.

Traian Băsescu are trei nepoți. Este vorba despre Traian și Sofia, copiii Elenei, și Radu, băiatul Ioanei Băsescu.

Elena Băsescu este însărcinată pentru a treia oară. Acum va da naștere unei fetițe. De asemenea, mai are un băiețel și o fetiță.

„Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil”, a declarat elena BBăsescu în exclusivitate pentru Revista Viva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top