Connect with us

Revistateo.ro

Elena Băsescu va fi externată astăzi

Monden

Elena Băsescu va fi externată astăzi

Elena Băsescu a născut cu câteva zile în urmă. Este în culmea fericirii după ce l-a adus pe lumea pe al treilea copil. Este vorba despre o fetiță care a adus bucurie în viețile tuturor membrilor familiei. Află ce se întâmplă în aceste momente cu fiica cea mică a lui Traian Băsescu.

Elena Băsescu va putea pleca acasă cu micuța

După naștere, fiica cea mică a fostului președinte al României se recuperează bine. Drept urmare, medicii au decis să o externeze astăzi.

Elena Băsescu se recuperează bine după operația de cezariană prin care a adus-o pe lume pe fetița ei. Conform Star Matinal, medicii au luat decizia de a o externa. Lucrul acesta este îmbucurător pentru toți cei apropiați ei.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil. Este primul pe care îl are cu actualul iubit, Cătălin Tomata.

Cu numai câteva zile în urmă, tatăl brunetei a dezvăluit informații legate de venirea pe lume a nepoatei sale. „Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4 pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă. Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia, asta mică e decisă să stea până în utlima zi. Abia o aşteaptă (Traian şi Sofia – n.r.). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, a spus Traian Băsescu la România TV.

CITEȘTE ȘI: Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Elena Băsescu, dezvăluiri de senzație după ce s-a aflat că e însărcinată: „Viața unei femei nu se sfârșește atunci când divorțează”

Elena Băsescu mai are câteva luni și va naște pentru a treia oară. Mezina familiei Băsescu a vorbit despre perioada de după divorțul de Syda și a spus câteva lucruri în premieră despre noua ei viață.

Elena Băsescu: Copiii mei nu știu că vor avea un frățior sau o surioară
Într-un interviu pentru revista Viva!, EBA a vorbit despre reacția celor mici în legătură cu sarcina ei. „Nu i-am anunțat. Și-au dat seama singuri când a început să-mi crească burtica. Au simțit cumva că urmează să se schimbe ceva pentru că la vârsta lor sunt foarte atenți și perspicace.

În fiecare dimineață, pun urechea la burtică la mami să audă ce face bebe. Vorbesc cu el și râd cu poftă când văd cum se mișcă”, spune EBA în interviul din Viva!. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top