Connect with us

Revistateo.ro

Ce a făcut Victor Slav când Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Tristan Tate?

Monden

Ce a făcut Victor Slav când Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Tristan Tate?

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate nu mai formează un cuplu. Cei doi au pus capăt relației care nu a durat foarte mult. Însă ce facea în acest timp Victor Slav? Află ce s-a întâmplat.

Ce făcea Victor Slav când Bianca s-a despărțit de Tristan?

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au împruenă o fetiță. Cei doi au decis însă să pună capăt relației. După despărțirea celor doi, s-a aflat că Bianca are o nouă relație. S-a iubit cu Tristan Tate, însă relația nu a ținut mult. Acum, cei doi au decis să se despartă. Au decis să meargă pe drumuri diferite.

În timp ce se anunța depărțirea cuplului, Victor Slav era cu fetița lui și a Biancăi. Fostul partener de cuplu al blondinei a postat pe contul său de pe o rețea de socializare un filmulaț. Se distra împreună cu micuța Sofia.

În cadrul emisiunii sale, Bianca a transmis un mesaj. Nu se știe dacă are sau nu are legătură cu despărțirea de Tristan. Iată ce a spus vedeta.

CITEȘTE ȘI: Tristan Tate, primele declarații despre presupusa despărțire de Bianca Drăgușanu

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu și Codin Maticiuc, surprinși împreună în club!
„Eu sunt foarte fericită, am un milion de motive. Sunt foarte fericită astăzi, aşa am început ziua. Propria încăpăţanare este cea mai mare problemă. Vă încăpăţânaţi să vreţi o inimă care nu este a vostră, să staţi în relaţii nefuncţionale, să staţi în contexte care nu vă definesc sau să trageţi de oameni care sunt încapabili să stea lângă un alt suflet. Lăsaţi-i să plece, iubira trebuie să fie fluidă.

Dumnezeu are mereu un plan cu fiecare. Niciodată nu pierdem pe nimeni şi nimic, oamenii au menirea să aducă ceva nou în viaţa noastră. Şi noi alegem să intrăm sau să ieşim din vieţile celor de lângă noi. Importantă este senitătatea cu care privim. Lăsaţi încăpăţânarea la o parte. Fiecare om se află fix acolo unde trebuie să fie. Tot ce-i mai bun este pe punctul de a veni”, a spus Bianca în cadrul emisiunii sale, potrivit spynews.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top