Connect with us

Revistateo.ro

Romică Țociu la Starea Civilă. De ce?

Monden

Romică Țociu la Starea Civilă. De ce?

Romică Țociu a fost tirmis de Nea Mărin la Starea Civilă. Actorul participă la o emisiune. El, împreună cu Pepe, Minodora și Sânziana Buruiană formează o echipă. Vedetele îl vor ajuta pe Nea Mărin să administreze un restaurannt în cadrul emisiunii. Astfel, printre altele, actorul a trebuit să livreze mâncare. Și nu oricunde, ci la Starea Civilă. Iată ce s-a întâmplat.

Romică Țociu a ajuns la starea civilă în cadrul unei emisiuni

Se pare că Romică Țociu trebuie să facă față mai multor provocări. Actorul spunea că are experiență în ceea ce privește gestionarea restaurantelor. Printre sarcinile pe care vedetele le au în cadrul acelei emisiuni se numără și livrarea mâncării. Așa se face că Romică Țociu a fost nevoit să livreze mâncare la Starea Civilă. A mers acolo pentru a livra mâncarea pentru angajatele de acolo.

”Am început să livrez comenzile și unde credeți că m-a trimis? La Starea Civilă. În Mangalia, Starea Civilă este peste drum de restaurantul lui Nea Mărin. Ce era să facem? Am dus mâncarea și acolo. Doamne, niște doamne frumoase și niște fete minunate acolo. Ca la Starea Civilă”, a spus Romică Țociu, glumind, potrivit libertatea.

CITEȘTE ȘI: Sotia lui Romica Tociu, marturisiri dramatice: „Mi-au spus sa fac mastectomie”

CITEȘTE ȘI: Romică Țociu, despre soția care s-a vindecat de cancer de sân: „Este universul copiilor”

Actorul a făcut față acelei provocări. Livrarea a fost una de succes. Însă, se pare că mai sunt și alte provocări cărora vedetele trebuie să le facă față. Ajutorul lui Romică Țociu în carul emisiunii unde trebuie să îndeplinească anumite sarcini este chiar Pepe.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare și cum se vor desfășura lucrurile, cum vor fi provocările. Însă, acum, când a livrat mâncarea la Starea Civilă, Romăci Țociu a îndpelinit cu succes acea misiune. Mai mult decât atât, chiar a făcut o glumă legată de acea sarcină pe care a fost nevoit să o ducă la bus sfârșit, repsectând instrucțiunile ce i-au fost date.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top