Connect with us

Revistateo.ro

Scandal între Petru Mircea și fratele Mădălinei Manole

Monden

Scandal între Petru Mircea și fratele Mădălinei Manole

Au trecut opt ani de la dispariția Mădălinei Manole. Durerea lăsată în urmă de artistă este foarte mare. Acum, un nou scandal a luat naștere între Petru Mircea și fratele regretatei artiste. Iată ce s-a întâmplat.

Petru Mircea și fratele Mădălinei Manole, un nou scandal. De ce?

Au trecut opt ani de când Mădălina Manole nu mai este printre noi. Însă nici până acum nu s-au vindecat rănile celor care au iubit-o pe ”fata cu părul de foc”. Încă se mai învinovățesc unii pe alții pentru cele întâmplate. Acum, un nou scandal a apărut între Petru Mircea și cumnatul lui.

”Eu l-am sunat. Am zis să îi telefonez nemernicului să văd dacă reușesc să vorbesc cu el. Să-l conving să ne lase să vedem copilul.

Aflasem că fostul meu cumnat declarase în presă că a purtat o discuție cu cel mic și că i-ar fi spus cum ar fi murit sora mea, mama lui. Probabil, a găsit o cale să îi explice. Și atunci, am zis: bun, dacă cel mic știe ce s-a întâmplat înseamnă că e timpul să ne cunoască și pe noi, pe unchiul, bunicul și vărul său.

Am avut un șoc când fostul cumnat mi-a răspuns la telefon. Sunasem de atâtea ori fără că el să răspundă încât, acum, când în sfârșit a răspuns, m-a surprins”, a spus Marian Manole pentru wowbiz.

CITEȘTE ȘI: Camelia Mitoșeru, despre Mădălina Manole: „Mi s-a părut groaznic…”

CITEȘTE ȘI: Ion Manole, dezvăluiri despre Mădălina Manole! De ce se ducea atât de des în America

”Însă, în loc să vorbească normal, el a început să urle, să țipe și să jignească. M-a amenințat urât. Țipa isteric, așa că i-am sugerat să meargă la un specialist.

Mi-a spus că Mădălina a murit din cauza mea și a familiei mele, că tot ceea ce au declarat părinții mei prin presă ar fi băgat-o pe sora mea în mormânt. Mi-a spus că o să vedem copilul peste cadavrul lui și după altă serie de amenințări și urlete mi-a închis telefonul și m-a blocat.

Nu-l mai pot contacta, mesajele pe care i le trimit se întorc înapoi”, a mai declarat Marian Manole pentru sursa menționată anterior.

2 Comments

2 Comments

  1. Lacrima

    2018-07-25T08:12:21+03:00 at 2018-07-25T08:12:21+03:00

    La cate mizerii i-au facut atatia ani , reactia lui Petru Mircea e absolut normala

  2. iu

    2018-07-25T14:57:39+03:00 at 2018-07-25T14:57:39+03:00

    daca era sa fie el criminalul era demult dupa gratii…pacat ca familia indurerata nu o lasa se se odihneasca in pace….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top