Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea, despre banii pe care trebuie să îi recupereze după procesul cu Marcel Toader

Monden

Gabriela Cristea, despre banii pe care trebuie să îi recupereze după procesul cu Marcel Toader

Gabriela Cristea și Marcel Toader au pus capăt mariajului cu cinci ani în urmă. Atunci, cei doi au decis să divorțeze. Cu toate acestea, ei sunt legați de un proces. Și de acuzații grave. Prezentatoarea TV încearcă să recupereze de la fostul ei soț nu mai puțin de 400.000 de euro. Se pare că acei bani au fost mutați din contul Gabrielei cristea în contul firmei fostului ei soț. Însă, acum, afacerea bărbatului este în insolvență. Din acest motiv, judecătorii au suspendat cererea prezentatoarei.

Ce spune Gabriela Cristea despre procesul cu fostul ei soț?

Gabriela Cristea a vorbit despre această situație în cadrul unui interviu. Prezentatoarea a vorbit despre banii pe care ar trebui să îi recupereze. Iată ce a declarat.

„Sinceră să fiu, nici nu mă interesez foarte tare de situația asta, pentru că am pierdut pe-o parte dar am câștigat pe alta, iar eu sunt un om pozitiv și văd întotdeauna partea plină a paharului. Indiferent de situație. Nu sunt genul care dacă nu știu nu mă afectează, mă interesez pentru că sunt niște bani pentru care eu am muncit din greu, am avut multe lucruri de suportat, sănătate, și din multe alte dar nu pot să spun că fac un capăt de țara din asta.

Dacă o să câștig sau reușesc să recuperez vreodată niște bani, foarte bine, dacă nu, asta este, mergem mai departe nu stau să mă întorc așa în trecut”, a spus celebra prezentatoare TV în cadrul unui interviu, potrivit cancan.

După ce relația lor a luat sfârșit, Gabriela Cristea a mers la un bijutier cu diamantul inelului primit de la fostul ei soț. Voia ca expertul să verifice dacă într-adevăr acel diamant valorează 30.000 de euro. Se pare că după ce a fost evaluată bijuteria, expertul a ajuns a cconcluzia că diamantul valora în realitate 17.000 de euro, nu 30.000.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top