Connect with us

Revistateo.ro

Adevărul despre Radu Vâlcan și Mădălina Manole. Ce fel de relație au avut?

Monden

Adevărul despre Radu Vâlcan și Mădălina Manole. Ce fel de relație au avut?

S-a spus despre Mădălina Manole că ar fi avut o legătură cu Radu Vâlcan sau cu Claudiu Niculescu. Cu aproape 20 de ani în urmă, au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi existat o legătură între regretata artistă și Radu Vâlcan. Pe atunci, bărbatul era model. A apărut într-un videoclip al cântăreței. În anul 2000, Radu Vâlcan a făcut unele declarații legate de presupusa relație pe care ar fi avut-o cu ”fata cu părul de foc”.

Ce a spus Radu Vâlcan despre relația cu Mădălina Manole?

”Mădălina e într-adevăr o femeie frumoasă și lumea nu poate decât să comenteze. Poate mi-ar fi plăcut să fie iubita mea dacă nu era măritată. Oricum, chiar dacă aș avea o relație cu ea-ascunsă, așa cum spun barfitorii, să fiți convinși că nu aș recunoaște. Nu vreau să-i fac probleme în familie”, a fost declarația făcută de Radu Vâlcan în anul 2000, potrivit wowbiz.

Mădălina Manole nu a vorbit niciodată desre relația pe care se spunea la vremea aceea că ar fi avut-o cu Radu Vâlcan. Însă, ziarele vremii au vorbit despre acea legătură dintre cei doi. Mai mult decât atât, pe coperta unei reviste mondene care a apărut la vremea aceea, pe lângă o poză cu cei doi, a apărut și titlul ”Mădălina și Radu, iubire interzisă.”

CITEȘTE ȘI: Camelia Mitoșeru, despre Mădălina Manole: „Mi s-a părut groaznic…”

CITEȘTE ȘI: Ion Manole, dezvăluiri despre Mădălina Manole! De ce se ducea atât de des în America

După ce au apărut zvonurile potrivit cărora între Mădălina Manole și Radu Vâlcan ar fi o relație amoroasă, regretata artistă care a plecat dintre noi pe data de 14 iulie 2010, nu a vorbit ddespre acest subiect. Totuși, Radu Vâlcan a comentat atunci subiectul. Atunci, Radu a vorbit despre furmusețea artistei. Însă nu a recunoscut că între ei există o legătură.

Acum, la opt ani de la dispariția Mădălinei Manole, povestea a ajuns din nou în atenția presei. Despre presupusa relație dintre cei doi s-a vorbit în presă în trecut. Însă nu a apărut nicio confirmare. Zvonurile nu au fost niciodată confirmate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top