Connect with us

Revistateo.ro

Monden

Relația dintre Cristi Borcea și Mihaela, după ce acesta a ieșit din închisoare

După ce Cristi Borcea a ieșit din închisoare, se pare că Mihaela nu a mai fost la fel de prezentă în viața sa. În timpul pe care fostul ei soț l-a petrecut în închisoare, femeia de afaceri l-a vizitat la penitenciar. De asemenea, și-a făcut simțită prezența în ceea ce privește viața profesională a bărbatului.

Însă, se pare că de trei săptămâni, de când omul de afaceri a fost elberat condiționat, Mihaela Borcea nu a mai fost atât de prezentă în viața sa. Iată ce se întâmplă între cei doi.

Ce se întâmplă cu Cristi Borcea și Mihaela după eliberarea afaceristului

După eliberarea lui Cristi Borcea, au început să apară mai multe bârfe. Potrivit acestora, se pare că Borcea și fosta lui soție nu mai sunt în relații bune. Mai mult decât atât, afaceristul l-ar fi păstrat aproape numai pe fiul lui, Patrick. ”Numai Patrick, fiul cel mare, a fost păstrat de Cristi lângă el în aceste momente! Nimeni altcineva”, ar fi spus unele persoane apropiate afaceristului, potrivit wowbiz.

CITEȘTE ȘI: Cristi Borcea a dus-o pe Valentina Pelinel în vacanță. Destinația, un mister

CITEȘTE ȘI: Cine conduce cu adevărat afacerile lui Cristi Borcea

Pe de altă parte, sunt unele surse care susțin că lucrurile nu stau chiar așa cum se spune. Și, deși între Cristi Borcea și Mihaela au existat unele probleme, fosta lui soție se ocupă de afaceri. “Fosta doamnă Borcea este cea care se ocupă în principal de business-ul cu Ștrandul Crângași.

De altfel, ea a făcut și o serie de contracte și, totodată, este și cea care se ocupă de promovarea locului de agrement, dar și a ballroom-ului din incintă”, ar fi spus prietenii familiei, conform sursei pe care am menționat-o anterior.

Așadar, după eliberarea lui Borcea au început să apară mai multe informații legate de relația celor doi. Și, în timp ce unele persoane susțin că Borcea și fosta lui soție nu mai au o relație apropiată, alții spun că lucrurile nu stau chiar așa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top