Connect with us

Revistateo.ro

Elena Băsescu a devenit mamă pentru a treia oară

Stirile zilei

Elena Băsescu a devenit mamă pentru a treia oară

Elena Băsescu a născut. A dus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Fericitul eveniment a avut loc în această dimineață. Fata cea mică a fostului președinte al României a devenit mamă pentru a treia oră. Tatăl ei este în culmea fericirii. Află detaliile legate de acest subiect.

Elena Băsescu a adus pe lume o fetiță

Elena Băsescu a devenit mamă pentru a treia oară. Evenimentul s-a petrecut în această dimineață. Mezina fostului președinte al României a născut prin cezariană. Deși voia ca micuța sa să vină pe lume pe 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, fetița s-a lăsat așteptată.

„Se pare că pe data de 4 iunie pentru că aia mică nu a venit încă în poziție să iasă, nu vrea…Ceilalți doi au venit prematur, și Traian și Sofia. Asta mică, a treia, este hotărâtă să stea până în ultima zi. Numele nu vi-l spun”, a fost declarația lui Traian Băsescu pentru Antena 3.

Însă, în urmă cu câteva minute, Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu nepoțica lui. A dezvăluit că fetița va purta numele Anastasia.

Elena Băsescu și iubitul ei, Cătălin Gheorghe, căruia i se spune ”Tomată” au o relație de anul trecut. Fiica fostului președinte mai are doi copii din căsnicia anterioară. Este vorba despre un băiețel, Traian, și o fetiță, Sofia.

CITEȘTE ȘI: Mai are puțin și naște, iar acum Elena Băsescu face anunțul. Fostul președinte a aflat deja. Cum a reacționat

CITEȘTE ȘI: VESTEA MOMENTULUI despre Elena Băsescu. Însărcinată în luna a 9-a, fiica lui Traian Băsescu….

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Mai are puțin și naște, iar acum Elena Băsescu face anunțul. Fostul președinte a aflat deja. Cum a reacționat

Elena Băsescu mai are câteva luni și va naște pentru a treia oară. Mezina familiei Băsescu a vorbit despre perioada de după divorțul de Syda și a spus câteva lucruri în premieră despre noua ei viață.

Elena Băsescu: Copiii mei nu știu că vor avea un frățior sau o surioară
Într-un interviu pentru revista Viva!, EBA a vorbit despre reacția celor mici în legătură cu sarcina ei. „Nu i-am anunțat. Și-au dat seama singuri când a început să-mi crească burtica. Au simțit cumva că urmează să se schimbe ceva pentru că la vârsta lor sunt foarte atenți și perspicace.

În fiecare dimineață, pun urechea la burtică la mami să audă ce face bebe. Vorbesc cu el și râd cu poftă când văd cum se mișcă”, spune EBA în interviul din Viva!.

„Eu m-am comportat în permanență cu ei ca și cu doi adulți. Am fost foarte deschisă și le-am vorbit tot timpul despre schimbările care urmează să aibă loc în viețile noastre. Nu a contat că a fost vorba de schimbări bune sau rele”, a mai spus Elena.

Traian Băsescu, alături de fata lui
„Părinții sunt foarte implicați, iar cu sora mea mă sfătuiesc adesea, deși în unele puncte vedem lucrurile diferit”, a mai declarat Băsescu.

Elena Băsescu a depășit cu bine divorțul
„Viața unei femei nu se sfârșește atunci când divorțează. Pentru mine a fost un frumos început. Iau fiecare zi exact așa cum vine. În trecut mi-am făcut planuri de viitor. Am îmbrăcat rochie de mireasă, am făcut doi copii, dar lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am imaginat. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top