Connect with us

Revistateo.ro

Și-a pierdut soțul în incediul din Grecia! Erau în luna de miere când a avut loc tragedia

Stirile zilei

Și-a pierdut soțul în incediul din Grecia! Erau în luna de miere când a avut loc tragedia

Zoe Holohan și Brian O’Callaghan-Westropp din Irlanda se căsătoriseră recent. Erau în Grecia, în luna de miere. Trăiau cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Din păcate, fericirea acestora nu avea să dureze. Soțul lui Zoe s-a stins în incediul din Grecia, care a făcut cel puțin 80 de victime. Povestea lor este una tragică. Fericirea celor doi a luat sfârșit prea repede. Mai jos vei găsi detaliile despre povestea care te va emoționa până la lacrimi.

Zoe Holohan și-a pierdut soțul în incendiul din Grecia

Zoe și Brian erau în luna de miere în Grecia. Se aflau în apropierea orașului Mati, afectat de incendiile devastatoare în urma cărora cel puțin 80 de persoane și-au pierdut viața. Cei doi soți, căsătotiți recent, erau într-un hotel când a început totul. Au fugit din hotel pentru că flăcările îl cuprinseseră. S-au urcat în portbagajul unei mașini, dar la un moment dat au fost nevoiți să sară deoarece și aceasta era cuprinsă de flăcări. Atunci s-au pierdut unul de celălalt.

Zoe, care a trecut prin momente greu de imaginat, a fost găsită de echipele de intervenție și a fost salvată. Din păcate, soțul ei nu a supraviețuit. Inițial a fost dat dispărut, după care, câteva ore mai târziu, tânăra care abia se căsătorise a primit o veste cumplită: soțul ei nu supraviețuise.

CITEȘTE ȘI: Incendii „de proporții biblice” în Grecia. Infernul văzut din dronă – VIDEO

CITEȘTE ȘI: Incendiul din Grecia, filmat de un șofer în timp ce conducea printre flăcări – VIDEO

Și-a găsit sfârșitul în chinuri cumplite. Conform Daily Mail, bărbatul încerca să își găsească soția. Din păcate, a pierit în incendiul care a făcut zeci de victime. Echipele de salvare i-au găsit trupul neînsuflețit. A fost identificat.

Incedniile din Grecia au făcut cel puțin 80 de victime. Mai multe persoane și-au găsit sfârștiul. Este o tragedie care te lasă fără cuvinte. Imaginle spun totul. Este greu de imaginat prin ce au trecut cei ce au fost surprinși de incendiu. Multe persoane și-au pierudt viața în încercarea de a se salva.

Sursă foto: Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top