Connect with us

Revistateo.ro

Adela Noriega are cancer

Stirile zilei

Adela Noriega are cancer

Adela Noriega, cunoscuta actriță de telenovele, a fost diagnosticată cu cancer. Vestea vine după ce s-a aflat de ceva vreme că și Edith Gonzales a primit din partea medicilor acelși diagnostic crunt.

Adela Noriega suferă de cancer

TV y Novelas anunță că Adela Noriega suferă de cancer. În anul 2008, actrița de telenovele s-a retras din viața publică. De asemenea, și-a închis și rețelele de socializare. Însă recent a reapărut în lumina reflectoarelor după ce s-a aflat care este boala de care suferă.

Potrivit sursei menționate anterior, nu s-a aflat de ce tip de cancer suferă celebra actriță de telenovele. Însă, se pare că a fost internată într-o clinică din Europa pentru tratament. Acum este în Miami, unde se recuperează alături de familie.

Până acum, Adela Moriega nu a confirmat, dar nici nu a infirmat aceste zvonuri legate de starea sa de sănătate. Însă ambii ei părinți s-au stins din cauza cancerului. Mama ei s-a stins în anul 1995, după ce a pierdut lupta cu teribila boală.

Conform presei, frica de a înceta din viață a fost motivul pentru care actrița a deci să se retragă din lumina reflectoarelor.

CITEȘTE ȘI: Un cunoscut artist s-a despărțit de soția bolnavă de cancer: „Viețile noastre se separă”

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton, prima apariţie după ce anunţat că e BOLNAVĂ

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: O cântăreață extrem de iubită, GRAV BOLNAVĂ. A anunțat că are HIV!

Veste șoc în lumea muzicii! Este una dintre cele mai apreciate cântărețe. A anunțat că are HIV din cauza amenințărilor venite de la fostul ei iubit.

Conchita Wurst a făcut un anunț care a șocat pe toată lumea. Câștigătorul Eurovision 2014 pe numele de scenă Conchita susține că este seropozitiv.

Conchita Wurst recunoaște că este seropozitiv
Artistul a făcut dezvăluirea printr-un mesaj publicat pe contul de Instagram și susține că a trebuit să recunoască asta din cauza amenințărilor primite de la un fost iubit.

„Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelavant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru”, a scris cântăreţul austriac în mesajul său online.

Conchita, în vârstă de 29 de ani, a spus că a primit tratamentul medical după diagnosticare. Având în vedere că virusul se află de mulți ani sub nivelul de detectare nu poate să îl transmită celorlalți.

„Sper să ofer curaj altor oameni şi să fac astfel încă un pas în lupta împotriva stigmatizării persoanelor care, din cauza propriilor comportamente sau ale altora, au ajuns să fie infectate cu HIV”, a adăugat artistul.

De ce a ascuns Conchita acest lucru

Conchita Wurst a câștigat competiția Eurovision în anul 2014 din partea Austriei. Melodia care a dus trofeul în Austria a fost „Rise like a Phoenix”, melodie ce a devenit virală imediat după finală.

În mesajul său de duminică seară, Conchita Wurst a spus că a decis în trecut să nu facă public faptul că este o persoană seropozitivă pentru a-şi proteja familia.

A vrut s-o protejeze de publicitatea adusă de o astfel de dezvăluire şi „de asemenea, pentru că o astfel de informaţie este relevantă în principal pentru acei oameni pentru care contactul sexual reprezintă o posibilitate”. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top