Connect with us

Revistateo.ro

Adela Popescu este însărcinată

Stirile zilei

Adela Popescu este însărcinată

Vești bune în shiwbizul românesc! Adela Popescu este din nou însărcinată. Vedeta va aduce pe lume cel de-al doilea copil. A spus totul în direct. Și mama vedetei a vorbit despre acest subiect. Mai jos vei găsi declarațiile Adelei Popescu și ale mamei sale, Doina.

Adela Popescu este însărcinată

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni din nou părinți. Se pare că vor avea tot un băiețel. Vedeta este însărcinată în 15 săptămâni. Mama ei abia așteaptă să își cunoască și cel de-al doilea nepoțel. Se simte pregătită. A declarat că îi era teamă că Adela nu va mai dori și alți copii, dar se bucură că fiica sa va deveni din nou mamă, iar ea din nou bunică.

„Sunt foarte fericită, în sfârșit! Sunt foarte fericită, îmi era teamă să nu se oprească la primul copil. Sunt pregătită și abia aștept să îl cunosc”, a spus Doina, mama Adelei Popescu, potrivit spynews.

Adela și Radu Vâlcan sunt foarte fericiți pentru că urmează să devină din nou părinți. Au preferat să aștepte și să nu dea vestea decât după 3 luni de sarcină. Numai mamele lor știau asta. Adela Popescu a spus că a trecut cu bine de primul trimestru. De asemenea, nu a avut pofte, nici nu s-a simțit rău. Acum a decis să le dea veștile bune și fnailor.

CITEȘTE ȘI: Adela Popescu a reușit să slăbească 18 kg după naștere. A ținut un regim bazat pe două produse alimentare

CITEȘTE ȘI: Adela Popescu a rămas singură. Ce s-a întâmplat cu Radu Vâlcan?

„Este băiețel, am trecut de primul trimestru cu bine, n-am avut pofte, n-am leșinat, nimic, nimic, nimic. Totul a fost bine. (…) Toată lumea este fericită, asta este cel mai important. (…) Am ținut secret până la 3 luni! N-a știut nimeni, în afară de mamele noastre”, a declarat și Adela Popescu, potrivit sursei menționate anterior, în carul unei emisiuni.

Așadar, Adela Popescu este însărcinată din nou. A trecut cu bine de primul trimestru și acum a decis să dea vestea cea mare. Va aduce pe lume tot un băiețel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top