Connect with us

Revistateo.ro

Anca Pandrea, internată de urgență

Stirile zilei

Anca Pandrea, internată de urgență

Anca Pandrea, în vârstă de 72 de ani, a fost internată după ce a suferit un accident joi seara. Vecinii au văzut-o în curte, într-o baltă de sânge. Au chemat imediat medicii pentru a interveni. Înainte de tragicul incident, actrița a participat la un eveniment în timpul căruia nu s-a simțit bine.

Anca Pandrea, la spital. Ce s-a întâmplat?

Anca Pandrea a participat la un eveniment alături de un prieten de-al său, pictor. A mers acolo pentru a-l susține. Artistul a primit un premiu în cadrul acelui eveniment, motiv pentru care îndrăgita actriță a mers acolo pentru a-i fi alături.

În seara zilei de joi, 28 iunie, vecinii au văzut-o în curte într-o baltă de sânge. Au chemat imediat ambulanța. Actrița a fost transportată de urgență la un spital din apropierea casei sale.

Potrivit click.ro, în cadrul evenimentului, Anca Pandrea ar fi avut un comportament ciudat. După ce a ajuns la spital și a primit îngrijirile medicilor, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. Acum este în continuare internată, dar starea sa de sănătate este stabilă.

CITEȘTE ȘI: Anca Pandrea a vorbit despre problemele ei de sănătate

CITEȘTE ȘI: Alexandru Arșinel, despre căsnicie și problemele de sănătate ale soției sale

Și cu câteva luni în urmă, actrița a avut unele probleme de sănătate. A avut gripă. S-a manifestat destul de rău, motiv pentru care abia se mai ținea pe picioare. Astfel, și atunci, actrița a ajuns pe mâinile medicilor. Nu avea o stare foarte bună când a ajuns la spital din cauza gripei.

Acum, Anca Pandrea a avut din nou nevoie de îngrijirile medicilor, după ce vecinii au găsit-o inconștientă în curtea casei. Era într-o baltă de sânge. Din fericire, după ce a primit îngrijirile medicilor de la spital, actrița a început să se simtă mai bine. Și în prezent se află la spital, dar starea sa de sănătate este una stabilă. Se pare că nici la evenimentul la care a participat pentru a-i fi alturi unui prieten, nu s-a simțit bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top