Connect with us

Revistateo.ro

Star

Vă mai amintiți de Adela Noriega din telenovela „Amor Real”? Cum arată și cu ce se ocupă

Adela Noriega este actrița care a cucerit inimile românilor cu telenovela „Amor Real”. Ea a fost actrița principală și a format un cuplu cu Fernando Colunga.

Din 2008, când a jucat în “Fuego en la sangre”, ea s-a retras din lumina reflectoarelor.

Care este motivul pentru care Adela Noriega s-a retras din lumina reflectoarelor

Dramele din familia sa au făcut-o să fie mai atentă cu viața sa.

Adela Amalia Noriega Mendez s-a născut în Ciudad de Mexico, Mexic, pe 24 Octombrie 1969 și are o soră mai mare, Reyna, și un frate mai mic, Alejandro. Tatăl ei a murit de cancer când Adela era mică, iar mama sa în 1995, tot din cauza cancerului.

A fost descoperită la 12 ani, cand se plimba cu mama ei intr-un centru comercial si i s-a propus aa apara in cateva reclame. Pentru ca, la 15 ani, sa debuteze in telenovela „Juana Iris si Principessa“, iar mai apoi in programul de comedie „Cachun Cachun Ra Ra“.

Dupa „La esposa virgen“ (2005) si „Fuego en la sangre“ (2008), a iesit din lumina reflectoarelor, refuzand rolul principal din serialul „Pasion“ din cauza unor probleme medicale, care au facut-o sa se teama ca, la fel ca si parintii sai, ar putea muri de cancer.

„Adela s-a retras din lumina reflectoarelor si ii este teama de ce ar putea intampla. Iese rar si atunci nu sta mult la evenimentele mondene. S-a simtit prost cand la un eveiment cei din jur au spus ca ar fi insarcinata si ca asteapta un copil. Ea doar s-a ingrasat foarte tare din cauza faptului ca nu mai are activitate si nu face prea multe.

CITEȘTE ȘI: Cum arata acum cele mai iubite actrite de telenovele din istorie

Se simte din ce in ce mai rau, nu se simte frumoasa si crede ca ofertele pe care le primeste nu le poate duce la capat”, a povestit o sursa din apropierea actritei, potrivit okmagazine.ro.

Te poate interesa și: Îl mai ții minte pe Fernando Colunga? Cum arată actorul astăzi

Fernando Colunga este unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele. „Amor Real”, „Maria Mercedes”, „Maria la del Barrio”, „Esmeralda” sunt doar câteva dintre telenovele urmărite de milioane de oameni.

Fernando Colunga, neschimbat la 52 de ani

Cel mai iubit actor de telenovele este neschimbat la 52 de ani.

Fernando Colunga Olivares s-a născut la 3 martie 1966 în Mexico City. Este unul dintre actorii îndrăgiți în România, pentru că a jucat în multe telenovele difuzate și în țara noastra. Deși are 51 de ani, actorul se menține în formă.

Fernando Colunga este unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele.

Fiecare dintre telenovele în care a jucat s-a încheiat cu un real succes din partea publicului. Astăzi este unul dintre cei mai mari și iubiți actori din America Latină.

Puțini știu cum a devenit Fernando Colunga actor. De fapt, interesele sale au acoperit domenii diferite și a avut multe alte locuri de muncă, în domenii diferite, înainte de a deveni actor. El are studii ca inginer, însă pasiunea pentru actorie l-au determinat să înceapă o carieră în acest domeniu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top