Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Spanic

Star

Cum arată Gabriela Spanic la 43 de ani! „Uzurpatoarea” e de nerecunoscut

Gabriela Spanic, cunoscută și ca „Gaby Spanic”, e una din actrițele de telenovele cele mai îndrăgite de pe întreg mapamondul. În România a fost cunoscută și apreciată pentru roluri din telenovele ca „Uzurpatoarea”, „Intrusa”, „Răzbunarea” și nu numai.

Originară din Venezuela, actrița locuiește de câțiva ani în Mexic, iar parcursul ei fulminant în carieră a fost presărat de-a lungul timpului și cu scandaluri și evenimente neplăcute. O femeie frumoasă, invidiată pentru trăsăturile și silueta perfecte, Gabriela Spanic a fost în atenția presei și a fanilor ani la rând, iar acest lucru nu s-a schimbat nici acum, când actrița împlinește 43 de ani.

Gabriela Spanic, o carieră presărată cu scandaluri și evenimente nefaste

Recent, s-a zvonit că Gabriela Spanic și-ar fi schimbat orientarea sexuală. A fost bănuită că ar avea o relație cu o femeie de afaceri braziliancă,  însă actrița a negat aceste zvonuri. În anul 2010 a fost la un pas de moarte, când fosta ei asistentă personală a încercat să o otrăvească, atât pe ea, cât și pe familia ei, cu care a ajuns la spital în stare gravă:

“Unul din plămâni e inutil şi respiră foarte greu. Pot muri în somn, sufocată. Ficatul otrăvit trebuie susţinut cu vitamine şi tratamente, dar îmbunătăţirile sunt mici. Sufăr de nevralgii puternice, la fel şi mama mea. Iar fiul meu de cinci ani are imunitatea la pământ, fiind mai mereu bolnav”.

CITEȘTE ȘI: O mai ții minte pe Victoria Ruffo? Cum arată azi „Mama Vitregă” | Cum arata celebra Veronica, personajul care i-a bucurat pe romani in perioada comunista

Cum arată Gabriela Spanic la 43 de ani

În ceea ce privește înfățișarea ei, actrița a recurs la chirurgia plastică pentru a-și păstra frumusețea. Anii și-au pus amprenta, însă Gabriela Spanic a „trișat” vârsta, apelând la implanturi mamare și fesiere:

Gabriela Spanic

Acestea nu au fost singurele intervenții ale actriței, care recurge constant la îmbunătățiri de ordin estetic pentru a-și păstra frumusețea. Așadar, Gabriela Spanic a apelat și la intervenții la nivelul feței: implanturi în pomeți și în buze:

1 Comment

1 Comment

  1. Ehud petrescu

    2019-09-20T22:30:19+03:00 at 2019-09-20T22:30:19+03:00

    Păcat
    Arăta superb fără operații estetice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top