Connect with us

Revistateo.ro

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au luat o decizie legată de copii

Star

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au luat o decizie legată de copii

Elena Băsescu a devenit mamă pentru a treia oară. Ea și Bogdan Ionescu au doi copii împreună. Și, deși nu mai formează un cuplu, au ajuns la o înțelegere, de dragul copiilor. Iată despre ce este vorba.

Elena Băsescu şi Syda, decizia luată de dragul copiilor

Elena Băsescu şi Syda și au împreună doi copii. Recent, Elena Băsescu a adus pe lume cel de-al treilea copil al său. Deși s-au despărțit, Elena și Bogdan au luat anumimte decizii legate de copii, pentru binele micuților. Cei doi au luat anumite decizii legate de timpul pe care cei mici îi petrec cu amnadoi.

„Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna Iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Şi acum este rândul meu, asta pe lângă miercurile şi cele două weekend-uri pe lună în care am copiii în mod regulat”, a declarat Bogdan Ionescu, potrivit spynews.

Se vede că cei doi vor să facă orice pentru ca micuții pe care îi au împruenă să nu fie influențați negaativ de separarea părinților lor. Chiar dacă cei doi au în prezent alte relații, ei au decis să aibă un comportament potrivit în astfel de situații, astfel încât copiii lor să nu simtă despărțirea părinților, să nu fie afectați de acest lucru.

Elena Băsescu şi Syda, decizia luată de dragul copiilor

„Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înțelegem foarte bine, fiind o legatură care s-a creat în timp, prin înțelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii ( părinții mei), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenției, iubiți si răsfățați”, a mai spus Bogdan Ionescu, potrivit sursei pe care am menționat-o anterior.

CITEȘTE ȘI: Elena Băsescu a devenit mamă pentru a treia oară

CITEȘTE ȘI: Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat

Așadar, pentru cei mici, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au ajuns la o înțelegere. Astfel, cei mici nu vor fi afectați de despărțirea părinților. Și, deși au alte relații acum, se gândesc și la ceea ce este bine pentru copiii lor.

Elena Băsescu s-a căsătrit cu Bogdan Ionescu pe 1 septembrie 2012. Un an mai târziu s-a născut primul lor copil, o fetiță. Pe 31 ianuarie 2015, Elena Băsescu a adus pe lume și un băiețel, al doilea copil al cuplului. Cei doi au divorțat, însă, iar acum au alte relații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top