Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Elena Băsescu: „Tata nu s-a băgat niciodată în alegerile mele”

Elena Băsescu a vorbit pentru prima oară după ce a născut despre viața de familie, despre relația cu Cătălin Tomată și felul în care tatăl ei, Traian Băsescu, se înțelege cu ginerică.

„Mi-am dorit foarte mult să am mai mulţi copii, sunt fascinată de copiii mei. Sunt o mamă care are grijă în permanenţă de ei, eu îi duc la şcoală, eu mă ocup de alimentaţia şi de educaţia lor.

Am şi un ajutor în părinţii mei, în părinţii lui Cătălin, dar şi în părinţii lui Bogdan, cărora vreau să le mulţumesc pentru tot sprijinul”, a declarat EBA pentru Antena Stars.

„Tatăl meu nu s-a băgat niciodată, el nu mi-a dat sfaturi. A avut grijă ca orice părinte, dar nu s-a băgat în alegerile noastre”, afirmă mezina fostului președinte.

„Am foarte mare grijă la ceea ce mănânc. Sunt foarte atentă şi la alimentaţia copiilor mei. Fac sport în fiecare săptămână, şi am învăţat să nu fac excese”, a mai spus EBA.

EBA a devenit mamă pentru a treia oară în luna iunie

Elena Băsescu a născut. A dus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Fericitul eveniment a avut loc pe 4 iunie. Fata cea mică a fostului președinte al României a devenit mamă pentru a treia oră. Tatăl ei este în culmea fericirii. Află detaliile legate de acest subiect.

„Se pare că pe data de 4 iunie pentru că aia mică nu a venit încă în poziție să iasă, nu vrea…Ceilalți doi au venit prematur, și Traian și Sofia. Asta mică, a treia, este hotărâtă să stea până în ultima zi. Numele nu vi-l spun”, a fost declarația lui Traian Băsescu pentru Antena 3.

Însă, în urmă cu câteva minute, Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu nepoțica lui. A dezvăluit că fetița va purta numele Anastasia.

Elena Băsescu și iubitul ei, Cătălin Gheorghe, căruia i se spune ”Tomată” au o relație de anul trecut. Fiica fostului președinte mai are doi copii din căsnicia anterioară. Este vorba despre un băiețel, Traian, și o fetiță, Sofia.

CITEȘTE ȘI: Olga Delia Mateescu a fost implicată într-un accident rutier

Fiica Elenei Udrea este în pericol

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top