Connect with us

Revistateo.ro

Metode de largire a pantofilor plus alte trucuri nestiute pentru picioarele tale

Life

Metode de largire a pantofilor plus alte trucuri nestiute pentru picioarele tale

Sunt atat de frumosi, insa te strang! Au exact culoarea pe care o cautai, dar te jeneaza! Toate femeile trec prin asta, insa, Slava Domnului, exista cateva metode de largire a pantofilor pe care merita sa le cunosti. Iata cateva trucuri nestiute pentru picioarele tale.

Tot mai multe femei urmeaza un trend care pare sa dea roade atunci cand poarta tocuri. Leaga-ti al doilea si al treilea deget cu un material care sa nu te stranga foarte tare daca esti nevoita sa porti pantofi cu toc la un eveniment de la care nu poti lipsi. Aceasta metoda ingenioasa (vezi foto articol) te va scapa de disconfortul care se resimte mai ales in zona degetelor.

Nu este singurul truc eficient pentru sanatatea picioarelor tale. Iata cateva metode de largire a pantofilor daca vrei sa ii porti mai mult timp:

1. Ia uscatorul de par si da-l la volum maxim cand il pui in pantofii recent cumparati. Conform legilor fizicii, la caldura, orice corp se dilata, deci cu siguranta si pantofii tai preferati. Fa asta timp de 10 minute inainte de fiecare incaltare si nu vei mai avea dureri de picioare.

2. Pune-ti sosete umezite cu apa calda in picioare inainte de a te incalta. Umezeala va permite ca piciorul tau sa se simta confortabil cu pantofii sau adidasii cumparati recent, iar apa ii va largi suficient cat sa nu mai simti acea durere ce poate duce la basici si sangerare.

Cum faci ca picioarele tale sa nu miroasa urat?

1. In afara de spalatul des al pantofilor, exista cateva metode prin care tii la distanta mirosurile neplacute. Fiecare persoana este predispusa la ciuperca piciorului, manifestata prin umflaturi locale si miros usturator. Foloseste gel de aloe vera inainte sa iti bagi piciorul in pantof. Unge-te cu acest gel special pana este absorbit complet de talpa piciorului tau. Gelul de aloe vera tine la distanta mirosurile neplacute pentru cel putin 10 ore.

2. Spala-te des cu bicarbonat de sodiu si presara sare si detergent (cam 10 grame) in pantof. Chiar daca vei transpira, mirosul nu va fi atat de intens.

3. Pulverizeaza spray natural pe baza de menta si urzici sau foloseste samponul de urzici pe post de pulverizator inainte sa te incalti. Tine mirosul neplacut la distanta pentru 24 de ore!!!

Remedii eficiente împotriva picioarelor urât mirositoare

Îngrijirea corespunzătoare a picioarelor este la fel de importantă ca îngrijirea pielii corpului sau a feței. Aceasta poate preveni mirosurile neplăcute, ciupercile, unghiile încarnate și alte probleme cu care ne confruntăm deseori și care sunt extrem de neplăcute. Mirosul urât este frustrant și te poate pune deseori într-o postură urâtă. Te simți inconfortabil și ai impresia că se simte de la o poștă. Una dintre cele mai întâlnite cauze este lipsa unei îngrijiri adecvate, ceea ce formează un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor. De aici se trag mirosurile și probleme mai grave pe care le poți întâmpina. Iată câteva remedii naturiste care combat această problemă neplăcută!

1. Apa sărată. Băile cu apă sărată s-au dovedit a fi foarte eficiente. Trebuie doar să dizolvi o mână de sare de mare într-un lighean cu apă caldă și să îți înmoi picioarele timp de jumătate de oră. Repetă această procedură odată la două zile și te vei convinge de rezultate.

2. Amidonul de porumb. Pudrează ușor interiorul pantofilor cu amidon. Reține umezeala și ține mirosurile neplăcute la distanță.

3. Gelul dezinfactant pentru mâini. Curăță picioarele cu gel igienizant pentru mâini și vei îndepărta bacteriile care provoacă mirosurile neplăcute.

4. Menține-ți picioarele uscate. Umezeala acumulată atrage bacteriile. Folosește o pudră de talc și schimbă-ți șosetele des dacă ai senzația de picioare umede. Ciorapii de bumbac sunt cei mai potriviți. Alege culoarea albă, pentru a nu favoriza dezvoltarea bacteriilor. Unii se decolorează sau pătează pielea.

5. Bicarbonatul de sodiu. Dizolvă 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu într-un lighean cu apă și spală picioarele. Acționează ca un dezinfectat și îndepărtează instant mirosuile urâte pe care nu ți le dorești.

6. Ceaiul negru. Prepară unc eai din 2 pliculețe de ceai negru pe care le fierbi 15 minute. Echilibrează temperatura adăugând apă rece și spală-te cu aceast lichid. Folosit zilnic, acest remediu îndepărtează pentru totdeauna problema picioarelor mirositoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top