Connect with us

Revistateo.ro

annacori

Life

ANNA CORI – când stilul nu este opțional

Se spune că o ținută nu are cum să fie completă fără o pereche de pantofi. Aceștia ar trebui să definească look-ul și să ilustreze la perfecțiune atât eleganța, cât și silueta unei femei. Dacă sunt aleși bine, pot reprezenta un adevărat atu. Dacă alegerea lor este făcută la întâmplare, fără niciun reper, rezultatele sunt, în cele mai multe dintre cazuri catastrofale. Pot să distrugă o ținută atent studiată, care a necesitat mult efort.

Iluzia prețului convenabil – capcana perfectă pentru mulți dintre cumpărători

Imitațiile ieftine de piele, aspectul butucănos care nu pune în evidență forma naturală a piciorului sunt unele dintre ingredientele de „succes”. Bineînțeles, era o ironie la adresa achizițiilor de calitate scăzută, care de cele mai multe ori pot fi considerate a fi de unică folosință. Din păcate, confortul oferit are cel mai mult de suferit de-a lungul timpului.

Astfel de investiții nu reprezintă avantaje pe termen lung. Dimpotrivă chiar, sunt un gol mai mare pentru orice buzunar, chiar dacă inițial s-a considerat a fi cea mai bună alegere în acest sens.

Experții ANNA CORI, brandul care își ia în serios îndatorirea de a oferi cei mai buni pantofi de pe piață, recomandă publicului larg mai multă precauție în alegerea încălțămintei și explică și de ce.

Calitatea, de cele mai multe ori, costă suplimentar

Sunt mulți cei care nu pot să înțeleagă de ce o anumită pereche de pantofi costă o anumită sumă de bani. De cele mai multe ori au tendința să se raporteze la nivelul pieței, care oferă produse de lux, dar și foarte multe alte variante ieftine, de calitate scăzută. De aceea, un viitor cumpărător poate deveni extrem de confuz cu privire la alegerile sale. Dacă ceea ce își propune el să achiziționeze este, de fapt, un moft și nu o alegere bine gândită?

Nu, produsele de bună calitate au un preț ceva mai ridicat decât media. Totuși, asta nu înseamnă că vor costa o avere. Persoanele cu venituri medii își vor putea oricând permite astfel de investiții, fără nici cea mai mică problemă.

Dacă ar fi să se pună în balanță diversele costuri, precum materia primă (diversele tipuri de piele, mai ales dacă sunt de cea mai bună calitate), manopera plus diversele aparaturi utilizate în crearea încălțămintei și designul (care conferă aspectul sublim, de neuitat), prețul unui asemenea produs este chiar rentabil.

Satisfacția pe termen lung, de neegalat

Calitatea se observă cel mai bine odată cu trecerea timpului. Aspectul unor pantofi de calitate se va păstra pentru un timp îndelungat, iar confortul asigurat de aceștia va rămâne neschimbat. Chiar dacă o investiție pare a fi la un moment dat ceva mai costisitoare decât s-ar fi așteptat, pe termen lung va oferi satisfacția calității, indiferent de schimbările care au loc în propria viață.

Eleganța stă în cele mai mici detalii

Nu vi s-a întâmplat de multe ori să vedeți modele asemănătoare de pantofi, dar unele să vi se pară mult mai atractive pentru ochi decât celelalte? Experții de la ANNA CORI spun că toate aceste preferințe nu sunt doar o simplă întâmplare, ci sunt ghidate inconștient de calitatea produsului.

De aceea, ni se poate întâmpla să privim o pereche de pantofi, dar ceva să ne sugereze că nu ar fi cea mai bună idee. Iar alteori ni se întâmplă ca atunci când vedem o pereche de pantofi să ne declarăm din prima încântați, fără să avem idee din ce cauză.

Aici își spune cuvântul calitatea, care dictează modul în care se prezintă toate ținutele. De aceea, de cele mai multe ori anumite look-uri pot să fie destinate eșecului, cu toate că au fost gândite să impresioneze, să ofere ceva mai mult decât majoritatea.

S-ar părea astfel că alegerea unor pantofi de calitate pare să fie cea mai bună, dar și mai sigură idee care s-ar putea face în acest. Chiar dacă sunt mai puține perechi decât în mod normal, rezultatele se vor putea vedea oricând cu ochiul liber. Pantofii ANNA CORI au un look atemporal, care îmbină la perfecțiune clasicul și modernul. De aceea, o asemenea achiziție va trece cu brio testul timpului, atât din punct de vedere al rezistenței, cât și al designului.

Pantofii de calitate precum cei de la ANNA CORI  sunt investiția perfectă pentru un viitor lipsit de grija încălțămintei care se poate deteriora ireversibil în orice clipă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top